Πρωταθλήτρια Χειμώνα η ΑΕ Μεσολογγίου!

Νίκη με σκορ 1-4 για την ΑΕΜ εκτός έδρας επί του Όμηρου Νεοχωρίου για την 9η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α΄κατηγοριας, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει και τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα.

Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιωτη άνοιξε το σκορ μόλις στο λεπτο της αναμέτρησης με τον Πιστιόλη 0-1. Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με τον ίδιο παίκτη οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν αέρα δυο τερμάτων 0-2.

Έξι λεπτά αργότερα ο Πλαστηρας θα κάνει το 0-3, το οποίο θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-3 με τον Ξανθη. Για να έρθει ο Μιχαλόπουλος στο 75΄να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η ατυχία που κυνηγάει την ομάδα του Ομήρου, με τους Τσιφοπανόπουλο και Ξάνθη ο οποίος ήταν και από τους διακριθέντες για τους γηπεδούχους, να γίνονται αμφότεροι αναγκαστικές αλλαγές λογω τραυματισμών.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΜ για την 10η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου, εκτός έδρας με την ομάδα του Άρη Λεπενούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Κομκοτος και Μπαξας.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης) Καρατζογιαννης, Παπαηλίου, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου, Τσιφοπανοπουλος ( λ.τ. 23' Τρικαλινός Γιώργος), Κοκαλης, Παναγιωτόπουλος, Μπουργαζας (70' Τσόλας), Γιαβρουτας, Ξανθής (λ.τ 55' Τρικαλινός Γεράσιμος), Κρανιάς (70' Ιωάννου).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Κοκωρης, Τριφιατης (75΄ Ντρούκας), Αθανασόπουλος (65΄Ζαβιτσάνος), Κάκκος, Μπαλαμπάνης (75΄Ρούσσος), Αυτζής (75΄Νικολόπουλος), Χαλαζιάς, Μιχαλόπουλος, Γαβρίνας (60΄Κουφός), Πιστιόλης, Πλαστήρας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr