Νίκη επί του Αστέρα Μεσολογγίου και μοναξιά στην κορυφή για την ΑΕΜ

 Φωτο Αρχείου

Αστέρας Μεσολογγίου – ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

Νίκη για την ΑΕΜ για την 15η αγωνιστική επί του Αστέρα Μεσολογγίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με σκορ 0-3.

Τα γκολ για τους κανονιέρηδες σημείωσαν οι, Μπαλαμπάνης στο 13΄(0-1), ο Γαβρίνας στο 80΄(0-2) και ο Καλύβας στο 90΄διαμορφοσε το τελικό 0-3.

Μετά την σημερινή νίκη και σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία του Αμβρακικού Λουτρού στο Αγρίνιο με την Ένωση Αγίου Δημητρίου, η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη έμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 35 βαθμούς, με την ομάδα του Λουτρού να ακολουθεί με 33 βαθμούς.

Το επόμενο Σάββατο στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής η ΑΕΜ υποδέχεται στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σαφαρίκας, Πατρόπουλος και Ροδάτος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Νίκος Σταμάτης) Ραπτης, Παπασπυρος, Σιαμητρος Γ., Κυριτσης, Γερατσιάν, Ροναλντο, Σιαμητρος Β., Καπάι Ε., Ντελης, Ντιμο, Λούζι.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιωτης, Παλιατσας, Ζαβιτσανος (85΄Νασόπουλος), Τριφιατης, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Κουφος (75΄Μιχαλόπουλος), Γαβρίνας (85΄Ρούσσος), Κράνης (55΄Χαλαζιας), Αθανασόπουλος (75΄Καλύβας).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr