Νίκη και πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους κανονιέρηδες!

Νίκη για την ΑΕΜ επί του Όμηρου Νεοχωρίου με σκορ 5-0 για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας για την σεζόν 2022-2023.

Με τη νίκη αυτή οι κανονιέρηδες εξασφάλισαν και την πρώτη θέση, στρέφοντας τώρα το βλέμμα στο play – off που θα αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως είχαμε γράψει και στο ρεπορτάζ που προηγήθηκε του αγώνα, το παιχνίδι ήταν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας τόσο για την ΑΕΜ αλλά και τον Όμηρο.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 17΄με μακρινό σουτ του Ζαβιτσάνου, μετά από λάθος απομάκρυνση του Καρατζογιάννη 1-0. Το 2-0 ηρθε στο 32΄με τον Χαλαζιά να σπάει ωραία τη μπάλα στον Βαρούχο, και αυτός με πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε τράβηγμα του Μπαλαμπάνη στην περιοχή, με τον Χαλαζιά να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός έπεσε με την ΑΕΜ να φτάνει σε δυο ακόμα τέρματα με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος Κώστα Πιστιόλη ο οποίος έφτασε τα 19 τέρματα.

Στο 59΄σουτ του Γαβρίνα στην συμβολή των δοκαριών, στην επαναφορά με πλασέ ο Πιστιόλης θα κάνει το 4-0. Και στο 63΄ο Βαρούχος θα βγάλει τη μπαλιά μέσα στην περιοχή, και ο Πιστιόλης με νέο πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, και τώρα περιμένει την έκβαση τόσο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής που αγωνίζονται Παναγρινιακός και Ναυπακτιακός, καθώς και τα μπαράζ ανόδου που θα δώσει ο φετινός πρωταθλητής, για να μάθει αν τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄κατηγορια η στην Β΄κατηγορια.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Ροκοπανος και Σπυρόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας (46΄Τριφιάτης), Ζαβιτσάνος, Κακκος (67΄Νασόπουλος), Μπαλαμπάνης, Αυτζής (53΄Ντρούκας), Πιστιόλης (67΄Ρουσσος), Χαλαζιάς, Γαβρίνας, Κράνης (46΄Μιχαλόπουλος), Βαρούχος.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Καρατζογιάννης, Ξάνθης, Μπαρμπαρούσης (82΄Μπουργαζάς), Κωνσταντίνου, Μανέτας, Τσιφοπανόπουλος, Νταλαπέρας (75΄Παπαηλίου), Κόκκαλης, Γιαβρούτας, Καλύβας (50΄Κρανιας), Παναγιωτόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr