Play – offs | Επιβλητική νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ επί του Δοκιμίου

 Φωτο Αρχείου

ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Δοκιμίου 6-1

Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ για την 3η αγωνιστική των play-offs επί του Απόλλων Δοκιμίου με 6-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Αγγελη στο 19΄να κάνει το 0-1.

Η απάντηση και ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 36΄με τον Κράνη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Δυο λεπτά αργότερα και το 38΄ο Πιστιόλη μετά από κάθετη πάσα του Αυτζή και ωραία ατομική προσπάθεια με πλασέ θα κάνει το 2-1.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου και 45΄ο Χαλαζιάς θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δαραβαλη κάνοντας το 3-1 που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δυο λεπτά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και το 47΄, σέντρα στην περιοχή του Απόλλωνα, προσπάθεια για απομάκρυνση από τον Ζαρκαδούλα με τη μπάλα όμως να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του και 4-1.

Στο 51΄η ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο μετά από πάσα του Τριφιάτη θα ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ σε 5-1.

Με το τελικό 6-1 να σημειώνει στο 62΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο νεαρός Ντρούκας, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Την Τέταρτη 26 Απριλίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play – offs η ΑΕΜ θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Κατοχής από την ομάδα του Άρη Αιτωλικού, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, κόντρα σε μια ομάδα όμως που την φετινή χρονιά έχει μια ισοπαλία και μια ήττα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Ζύγας, Βλαχοδημος και Ροκοπάνος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιωτης, Παλιατσας (54΄Κουφός), Ζαβιτσανος (46΄Τριφιάτης), Κακκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής (57΄Βαρούχος), Πιστιόλης (54΄Καλύβας), Χαλαζιάς, Κράνης (57΄Ντρούκας), Μιχαλόπουλος, Αθανασόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος) Δαραβαλης, Γιαννόπουλος, Βασσης, Μυλωνας, Ζαρκαδούλας, Νουλας, Ταλαζούλας, Κορομηλάς, Αγγελης, Μπαρμπαγιαννης, Κοντοπανος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr