Play – Offs | Ντέρμπι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Κατοχή

 

Γειτονικό ντέρμπι αύριο Τετάρτη 26/4 στο γήπεδο της Κατοχής, με την ομάδα του Άρη Αιτωλικού να υποδέχεται για την 4η αγωνιστική των play offs την ΑΕ Μεσολογγίου.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, με την ομάδα της ΑΕΜ να θέλει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ώστε να εκμεταλλευτή το ρεπό της ομάδας του Αμβρακικού Λουτρού και να προσπεράσει στον βαθμολογικό πινάκα, ώστε να μπορεί να πάει στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου με την ομάδα του Λουτρού στο Μεσολόγγι για δυο αποτελέσματα (νίκη η ακόμα και ισοπαλία) θα αρκούν για να στεφθει πρωταθλήτρια.

Από την άλλη, μπορεί η ομάδα του Αιτωλικού να έχει στραμμένο το βλέμμα της στον Τελικό Κυπέλλου οπού θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναγρινιακού, αλλά μια πιθανή νίκη κόντρα σε μια ομάδα οπού την φετινή χρονιά έχει μια νίκη και μια ισοπαλία θα την τονώσει πολύ ψυχολογικά.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κανονιέρηδων, με τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ. Καζανας, Βλαχοδήμος και Ροδατος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των play offs

Άρης Αιτωλικού - ΑΕ Μεσολογγίου

Απόλλων Δοκιμίου - Άρης Λεπενούς

Ρεπό | Αμβρακικός Λουτρού

Η Βαθμολογία

1.Αμβρακικός Λουτρού 29 

2.ΑΕ Μεσολογγίου* 27

3.Άρης Λεπενούς* 18

4.Άρης Αιτωλικού* 17

5.Απόλλων Δοκιμίου 12

Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr