Νίκησε και πάτησε κορυφή η ΑΕΜ μια αγωνιστική πριν το φινάλε!

 Άρης Αιτωλικού – ΑΕ Μεσολογγίου 0-1

Νίκη για την ΑΕΜ το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Κατοχής επί του Άρη Αιτωλικού για την 4η αγωνιστική των play-offs με 0-1, με τους κανονιέρηδες να σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Δυνατό παιχνίδι, το όποιο πραγματοποιήθηκε και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λογω του δυνατού αέρα, δυσκολεύοντας το έργο των είκοσι δυο ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΜ μπήκε καλυτέρα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας και την κυκλοφορία της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Άρη.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους στο 10΄με τον Κράνη να εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά του Μπαλαμπάνη με τη μπάλα να προσκρούει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να περνάει άουτ.

Η απάντηση στις καλές εύκαιρες για του γηπεδούχους οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν χώρους στην κόντρα επίθεση για να γίνουν απειλητικοί θα έρθει στο 34΄, ο Φράγκος θα βρει με πάσα τον Μούτσα μέσα στην περιοχή, από πλάγια θέση πλασέ του τελευταίου με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ωραία περιστροφή του Κράνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και σουτ, με τον Μπότα να αποκρούει εντυπωσιακά, με τη μπάλα αφού βρει και στο κάθετο δοκάρι να περνάει σε κόρνερ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η ΑΕΜ θα το καταφέρει μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης. Ένα ακόμη κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον Χαλαζιά να φέρνει τη μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Μπότας θα βγει και θα διώξει σε πρώτο χρόνο, σέντρα σουτ του Αυτζή με τον Μπότα να αποκρούει και πάλι, στην επαναφορά με σουτ ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος Κώστας Πιστιόλη με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν τις γραμμές στους στο γήπεδο θέλοντας να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Δουλιώτη, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του ρέφερι του αγώνα κ. Καζανά.

Μεγάλο τρίποντο για την ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη, η οποία πάει στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή της Α΄κατηγοριας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με ανεβασμένη ψυχολογία, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, και με διάφορα ενός βαθμού.

Από την άλλη η ομάδα του Άρη Αιτωλικού για την τελευταία αγωνιστική των play-offs θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Άρη Λεπενούς, με το βλέμμα όμως να είναι στραμμένο στον Τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα του Παναγρινιακού που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο Σαββάτο 6 Μαΐου.

Οι κυριότερες στιγμές:

10΄Εκτελεση κόρνερ του Κράνη στην καρδία της μικρής περιοχής, κεφαλιά του Μπαλαμπάνη στο οριζόντιο δοκάρι.

34΄Πασα του Τάσου Φράγκου στην περιοχή για τους γηπεδούχους, πλασέ του Μούτσα ελάχιστα άουτ.

44΄Σουτ του Κράνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εντυπωσιακή απόκρουση από τον Μπότα με τη μπάλα να βρίσκει και στο κάθετο δοκάρι και να περνάει κόρνερ.

47΄ΓΚΟΛ, Κόρνερ του Χαλαζιά στην καρδία της μικρής περιοχής με τον Μπότα να απομακρύνει σε πρώτο χρόνο, σέντρα σουτ του Αυτζή απόκρουση του Μπότα, με τον Πιστιόλη να παίρνει το «ριμπάουντ» και να στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα δυο καλά σουτ με τους Κράνη και Πιστιόλη, με τον πολύ καλό Μπότα όμως να κρατάει το τελικό 0-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανάς, Βλαχοδήμος και Μπουκουβαλας.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Γιάννης Κοντός) Μπότας, Φούντας, Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Φράγκος Λ., Καρέτσος (Πασπαλιάρης Σ.), Διαμαντόπουλος, Βασόπουλος (Καλογήρου), Ζαπάντης, Φράγκος Α., Μουτσα.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος (Τριφιάτης), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Κράνης (Καλύβας), Μιχαλόπουλος, Αθανασόπουλος (Κουφός).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr