Έτοιμος και ο 2ος τόμος της ιστορίας της ΑΕΜ (1968-1981)

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια, από την έκδοση του 1ου τόμου της ιστορίας της θρυλικής ΑΕΜ, τον Απρίλιο του 2020. Αφού πρώτα ευχαριστήσω θερμά, όλους τους φιλάθλους της πόλης και όχι μόνο, που ανταποκρίθηκαν έμπρακτα σ΄ αυτή την προσπάθεια, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι ολοκληρώθηκε και ο 2ος τόμος της μακρόχρονης ιστορίας της ομάδας, μπήκε στο τυπογραφείο και σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμος για το κοινό.

Πρόκειται και πάλι για μία έκδοση άνω των 500 σελίδων, με αρκετό φωτογραφικό υλικό, που αν και αναφέρεται μόνο σε 13 από τα χρόνια ζωής της ομάδας (1968-1981), είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς περιγράφει αναλυτικά και λεπτομερώς, την κορυφαία μέχρι σήμερα στιγμή στην ιστορία του σωματείου, το τεράστιο επίτευγμα της ανόδου της ΑΕΜ στη Β΄ Εθνική, το 1977.

Οι αναγνώστες, παλιοί και νέοι, θα διαβάσουν και θα μάθουν ακόμη, για την ίδρυση της ΕΠΣΝΑ και τα πρώτα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας, καθώς και για τις πρώτες συμμετοχές της ΑΕΜ στη νεοσύστατη Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία. Σκοπός και αυτής της έκδοσης, παραμένει πάντα η καταγραφή και η διάσωση της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας της ΑΕΜ, του μεγαλύτερου, δημοφιλέστερου και μακροβιότερου αθλητικού συλλόγου της πόλης μας. Με την έκδοση και του 2ου τόμου, συμπληρώνεται έτσι μισός αιώνας της ιστορίας του συλλόγου (1931-1981). Οι προσπάθειές μας φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή σας στο έργο μας.

(Πληροφορίες και παραγγελίες, στο τηλέφωνο 6947823854 και inbox στην ιστοσελίδα μου στο facebook. Ευχαριστώ).

Μιλτιάδης Ζαβέρδας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr