Με το αριστερό στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνικη η ΑΕΜ


Ήττα για την ΑΕΜ με 0-3 από την Αναγέννηση Άρτας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και με τον Αθανασόπουλο στο με σουτ και στο 18΄με κεφαλιά απείλησαν την εστία του Νικολαϊδή. Στο 20΄η ΑΕΜ θα έχει ακόμα μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Μιχαλόπουλου με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Η Αναγέννηση στην μοναδική αξιόλογη στιγμή που θα έχει στο πρώτο ημίχρονο θα είναι στο 23΄, ο Σιδηρόπουλος θα πάρει την κεφαλιά, η μπάλα θα στρωθεί στον Μουσιωτίτσας και αυτός από πλεονεκτική θέση με σουτ θα την στείλει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα απειλήσουν πρώτοι με σουτ του Μουσιωτίτσας στο 54΄ με τον Δουλιώτη να μπλοκάρει.

Στο επόμενο λεπτό ο Κράνης θα κάνει το γύρισμα στην περιοχή, κεφαλιά του Πιστιόλη θα μπλοκάρει ο Νικολαΐδης.

Στο 60΄καλη στιγμή για την Αναγέννηση, όταν ο Παπακίτσος Δ. θα πιάσει το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το πρώτο τέρμα για την ομάδα της Άρτας θα έρθει στο 65΄, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν σωστά τη μπάλα, με τον Σιδηρόπουλο να βρίσκει με κεφαλιά τον Μουσιωτίτσας και αυτός με σουτ από πλάγια δεξιά θα νικήσει τον Δουλιώτη κάνοντας το 0-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους φιλοξενούμενους στο 68΄και μετά από σέντρα του Χρηστογιάννη από αριστερά, ο Σιδηρόπουλος με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση θα κάνει το 0-2 για την ομάδα του.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι με σουτ του Πιστιολη μέσα από την μικρή περιοχή θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74΄η Αναγέννηση θα φτάσει σε ακόμα ένα τέρμα με ωραία εναλλαγή της μπάλας από Δημου και Χρηστογιάννη με πλασέ ο τελευταίος θα γράψει το τελικό 0-3.

Μεγάλο διπλό για την ομάδα της Άρτας, που σε συνδυασμό και μετά υπόλοιπα αποτελέσματα είναι μονή πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 3 βαθμού, και την προσεχή Τετάρτη θα κάνει το ρεπό της.

Από την άλλη η ΑΕΜ θα πρέπει να ανασυνταχθεί, καθώς την Τετάρτη ακολουθει εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη Φιλιατων πριν την διακοπή λογω των εκλογών.

Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λογω της ζέστης που επικρατούσε.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μαργαρίτης, Μιχαλάς και η κ.α Σατκλίφ του συνδέσμου Κέρκυρας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Καλαβριζιώτης Ανδρέας): Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αύτζης, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος (81' Βαρούχος), Αθανασόπουλος (70' Καλύβας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Θώδης Δημητρης): Νικολαΐδης, Παπακίτσος Δ., Δήμος, Ασπροποταμίτης, Καλιακάτσος, Κακιώνης, Μουσιωτίτσας (79' Γκαρτζώνης), Χρηστογιάννης (86' Μπιθυκούκης), Σιδηρόπουλος (89' Καζέλης), Παππάς, Αρτέμης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr