Με πίστη και παθός υποδέχεται τον Θρίαμβο Λούρου η ΑΕΜ

Την ομάδα του Θριάμβου Λούρου υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 17:00 στο Βοηθητικό Γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου η ΑΕΜ για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Η προετοιμασία της ομάδα του Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Παρασκευή το μεσημέρι, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά τα δυο θετικά αποτελέσματα (μια ισοπαλία και μια νίκη) στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής έχει επαναφέρει τα χαμόγελα και την πίστη ότι η ομάδα μπορεί με οδηγό τα δυο εντος έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Θρίαμβο Λουρο αύριο και Θύελλα Κατσικά την προσεχή Τετάρτη να την φέρουν πολύ κοντά σε ένα εκ των τριών εισιτηρίων και την ΑΝΟΔΟ στη Γ΄Εθνικη τη νέα χρονιά.

Προβλήματα για τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη και τους συνεργάτες του δεν υπάρχουν, με μόνη απουσία αυτή του άτυχου των μπαράζ Βασίλη Αθανασόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη Φιλιατών και έχει τεθεί εκτός για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Τα δυο θετικά αποτελέσματα όπως είναι λογικό έχουν φέρει ενθουσιασμό και ευφορία στο φίλαθλο κοινό της ομάδας που καιρού επιτρέποντος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ ΟικονόμουΚαρρας και Μπαλαρουτσος του συνδέσμου Αχαΐας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

ΑΕ Μεσολογγίου - Θρίαμβος Λούρου

Θύελλα Κατσικά - Αναγέννηση Άρτας

Άρης Φιλιατών - Αστραπή Μεσοποταμιάς

Ρεπό | Θιναλιακός

Η Βαθμολογία

1.Αναγέννηση Άρτας 6

2.Θυελλα Κατσικάς 5

3.Θιναλιακός 4

4.ΑΕ Μεσολογγίου 4

5.Θριαμβος Λούρου 2

6.Αρης Φιλιατών 2

7.Αστραπή Μεσοποταμιάς 0

Υγ. Αστραπή Μεσοποταμιάς, Αναγέννηση Άρτας και Άρης Φιλιατών  έχουν κάνει το ρεπό τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr