Πήρε τη νίκη και σκαρφάλωσε στη 2η θέση η ΑΕΜ

 

 ΑΕ Μεσολογγίου – Θρίαμβος Λούρου 1-0

Νίκη για την ΑΕΜ με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου επί του Θριάμβου Λούρου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ για την Άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Μεσολογγίου μετά την σημερινή νίκη της και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σκαρφάλωσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πινάκα, ένα βαθμό πίσω από την Θύελλα Κατσικά την οποία θα υποδεχθεί την προσεχή Τετάρτη 31/5 στο ντέρμπι του 3ου ομίλου.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορέσουν να απολύσουν ουσιαστικά την εστία του Μήτσιου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλυτέρα στο πρώτο τέταρτο με την ΑΕΜ να ισορροπεί στη συνέχεια το παιχνίδι.

Η φάση που έκρινε και τον τελικό νικητή έγινε στο 70΄, λάθος γύρισμα αμυντικού, ο Πιστιόλη θα κλέψει τη μπάλα και θα μπει στην περιοχή με τον Δάλα να ανατρέπει τον επιθετικό των γηπεδούχων και τον ρέφερι του παιχνιδιού να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο μόνιμος εκτελεστής για την ομάδα του Μεσολογγίου Γιάννη Χαλαζιά ο όποιος πάρα την προσπάθεια του Μήτσιου που θα πέσει στη σωστή γωνιά και θα την βρει με τα ακροδάχτυλα θα στην στείλει στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν την πίεση για να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν αρκετούς κενούς χώρους στην κόντρα επίθεση και στο 85΄ με τον Πιστιόλη και στο 86΄με τον Κράνη να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες να κλειδώσουν το τρίποντο με τον Μήτσιο να κρατάει το 1-0 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Την επόμενη 5η αγωνιστική η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως αναφέραμε και πιο πάνω την Τετάρτη 31/5, η ΑΕΜ υποδέχεται στο τελευταίο εντος έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς την Θύελλα Κατσικάς στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, ενώ η ομάδα του Θριάμβου Λούρου θα κάνει το ρεπό της.

Απογοητευτική για ακόμα μια φόρα η προσέλευση των φιλάθλων, που παρ ότι η ομάδα φέτος αυτό που έχει καταφέρει είναι ένας μικρός άθλος για όσους γνωρίζουν, δεν έχει την απαιτούμενη στήριξη που θα έπρεπε.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Οικονόμου, Καρράς και Μπαλαρούτσος του συνδέσμου Αχαΐας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) : Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς (90΄Νασόπουλος), Κράνης, Μιχαλόπουλος (84΄Βαρούχος), Γαβρίνας (68΄Τριφιάτης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Θανάσης Λέτσος) : Μήτσιος, Μήτος, Γεωργίου, Ευθυμίου (36΄λ.τ Πάνου), Παππάς (82΄Σουρδης), Λάκκας, Κόλλινς, Κολιός, Λαμπρούσης, Δάλας, Μαργώνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr