ΑΕΜ | Λίγες ώρες έμειναν για το ραντεβού με την ιστορία.

Λίγες ώρες έμειναν για το ραντεβού με την ιστορία.

Για ακόμη μια άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Με νίκη κόντρα στη ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς θα είμαστε αγκαλιά με την επιστροφή μας στην Γ' Εθνική. Η ΑΕΜ στα 92 χρόνια ιστορίας έχει καταγράψει τεράστιες νίκες μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της.

Έτσι και αύριο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρόνια γεμίζουμε το γήπεδο, για τους παππούδες μας που μας διηγούνταν ιστορίες από τις θρυλικές ομάδες του '50, του '60 και την τεράστια ομάδα του '70, για τους πατεράδες μας που μας πήγαν για πρώτη φορά στο γήπεδο και είδαμε μεγάλες δόξες του '80 και του '90.

Για όλους εμάς που δυο δεκαετίες τώρα έχουμε ταξιδέψει άνα την Ελλάδα, με το κασκόλ της στο λαιμό, που τραγουδήσαμε, κλάψαμε, πανηγύρισαμε, φωνάξαμε ΑΕΜ δυνατά, απογοητευτήκαμε, ακούσαμε από αρκετούς την χειρότερη φράση "έλα μωρέ ποια ΑΕΜ", όμως ποτέ δεν προδώσαμε την πολυαγαπημένης μας ομάδα, το Μεσολόγγι μας, τις αναμνήσεις μας.

Ένωσης κύριοι Ένωσης... 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr