Για τη νίκη και άνοδο στη Γ΄Εθνική στη Κέρκυρα η ΑΕΜ

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο θα ταξιδέψει την Κυριακή για την Κέρκυρα η ΑΕΜ, οπού στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Θιναλιακού.

Οι κανονιέρηδες με νίκη ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα αλλά παιχνίδια εξασφαλίζει και το ένα εκ των δυο από τα εναπομείναντα εισιτήρια για την άνοδο στη Γ΄Εθνική, καθώς η Θύελλα Κατσικάς έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο.

Προβλήματα για τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη και τους συνεργάτες του πλην του τραυματία Αθανασόπουλου δεν υπάρχουν, και όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 110% ώστε να επιστρέψουν το βράδυ της Κυριακή στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας το Μεσολόγγι, με την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη μέσα από το Eoed Radio, σε περιγραφή του Δημήτρη Αντωνόπουλου και συντονισμό επιμέλεια του Διονύση Τσιρόγλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Φίτσας, Κέφης και Ζιωγας του σύνδεσμοι Πρέβεζας - Λευκάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Θιναλιακός - ΑΕ Μεσολογγίου

Θρίαμβος Λούρου - Αστραπή Μεσοποταμιάς

Άρης Φιλιατών - Αναγέννηση Άρτας

Ρεπό | Θύελλα Κατσικά

Η Βαθμολογία

1.Θύελλα Κατσικάς 12

2.Αναγέννηση Άρτας* 9

3.ΑΕ Μεσολογγίου* 8

4.Άρης Φιλιατών* 6

5.Θρίαμβος Λούρου* 5

6.Θιναλιακός* 5

7.Αστραπή Μεσοποταμιάς* 3

Υγ. Οι ομάδες με τον αστερίσκο (*) έχουν κάνει το ρεπό τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr