Συγχαίρουν την ΑΕ Μεσολογγίου για την Άνοδο στη Γ΄Εθνική

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συγχαίρει την ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Είμαστε σίγουροι ότι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα εκπροσωπήσετε επάξια το ποδόσφαιρο του Νομού μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και αγάπη.

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Όσα συγχαρητήρια και να πούμε είναι λίγα για αυτό που κατάφερε η AEM FC - Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η άνοδος και η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες ήταν το επιστέγασμα της φετινής προσπάθειας.

Δώσατε μεγάλη χαρά σήμερα στη πόλη του Μεσολογγίου και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

ΑΕΚ Μεσολογγίου

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Μεσολογγίου συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΜ για την άνοδο της στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και της εύχεται να κάνει μία αξιόλογη πορεία και να εκπροσωπήσει επάξια την Αιτωλοακαρνανία στο νέο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής.

Αστέρας Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στη τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Μεσολογγίου για την άνοδο της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Ευχόμαστε να έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ανάλογες επιτυχίες και να εκπροσωπήσει επάξια τη πόλη μας στο νέο πρωτάθλημα.

Άρης Αιτωλικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην συνδημότισσα ομάδα της Α.Ε. Μεσολογγίου για την επάνοδό της στη Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Της εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια με υγεία τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής, υλοποιώντας τους στόχους της.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ"

Ένωση Άγιου Δημητρίου Αγρινίου

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, συγχαίρουν την

ΑΕ Μεσολογγίου για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Δίκαια και άξια η ιστορική ΑΕΜ βρίσκεται ξανά στην κατηγορία που ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους!

Απόλλων Δοκιμίου

Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ και ο προπονητής Θ.Λαυράνος συγχαίρει την Διοίκηση,τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ και τους εύχονται να έχουν καλή συνέχεια.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

"Το Δ.Σ. της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα της AEM FC - Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου για την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της για μια καλή πορεία τη νέα αγωνιστική χρονιά."

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά ''Το Νεόκαστρο'', συγχαίρει την ομάδα της Α.Ε. Μεσολογγίου για την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία και καλή πορεία.

Κώστας Λύρος | Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου

Σήμερα σφραγίστηκε το εισιτήριο της ανόδου στην Γ´ Εθνική για την ΑΕΜ.

Τα συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στον προπονητή, σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθειά τους.

Πρόκειται για μια αγωνιστική δικαίωση που αντανακλά στην αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια που έχουν καταβάλλει συνολικά όλοι οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα μας.

Η ομάδα μας είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται, να κατακτά ακόμη υψηλότερες διακρίσεις και να εκπροσωπεί την πόλη του Μεσολογγίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόκειται για μία νίκη, που επιτείνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη για συνολική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών μας.

Απόψε το Μεσολόγγι θα γιορτάσει με τους ΝΙΚΗΤΕΣ και από αύριο, ξεκινάει περισσότερη δουλειά για όλους μας.

Όλοι κοντά στην ομάδα γιατί χρειάζεται τη στήριξη όλων μας!

Λευτέρης Σιαπλαούρας | Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου

Συγχαρητήρια σε παίχτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της Αθλητικής Ενώσεως Μεσολογγίου για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Μια επιτυχία που είναι το αποτέλεσμα της θέλησης για την επίτευξη του στόχου και μόνο.

Καθόλη τη χρονιά η ομάδα κατάφερε να υπερκερασει μια σειρά εμποδίων με σημαντικότερο αυτό της έλλειψης γηπέδου τόσο για προπόνηση όσο και για τους αγώνες της.

Κι όμως κατάφεραν με το πείσμα τους να "κερδίσουν" την κατηγορία

Πλέον επιβάλλεται επιτέλους η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει τα προβληματα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου διότι απο το Σεπτέμβριο θα υποδεχόμαστε στο Μεσολόγγι αποστολές απο ολη τη χώρα.

Πρέπει να ενημερωθεί το φίλαθλο κοινό τι ενέργειες έχουν γίνει για την αποκατάσταση της κερκίδας του ΔΑΚ και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι απαιτούμενες μελέτες??

Ο νοων νοειτο .

Σπύρος Διαμαντόπουλος | Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου

Ως Δημότης της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου αλλά και ως ένας άνθρωπος που είναι κοντά στον αθλητισμό σε όλη του τη ζωή, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου για την επιτυχή ολοκλήρωση της σεζόν 2022-2023 με την απόκτηση του εισιτηρίου για την Γ' Εθνική κατηγορία Ποδοσφαίρου. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους παίκτες, προπονητές και διοίκηση και είναι πολλά γιατί αυτό το εγχείρημα κρύβει πάρα πολλές δυσκολίες.  Συνεχίστε να μας δίνετε χαρές!!

Ως Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος και έχοντας και το πρόσφατο παράδειγμα του Χαρίλαου Τρικούπη στο μπάσκετ οφείλω να επισημάνω ότι είναι επιτακτική  ανάγκη η ΑΕΜ να δώσει τα παιχνίδια της νέας χρονιάς στη φυσική της έδρα και για αυτό υπάρχουν δύο προβλήματα. Το ένα αφορά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και το άλλο στις κερκίδες και συνοδούς χώρους. Θυμίζω ότι η κερκίδα έχει κριθεί ακατάλληλη από το τέλος της προηγούμενης θητείας και η σημερινή δημοτική αρχή κατά την πάγια τακτική της εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια αδρανεί. 

Προτείνουμε :

1.Η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου κατόπιν εντολής του αρμοδίου αιρετού να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες παρεμβάσεις στο χλοοτάπητα του γηπέδου(μέσω εργολαβίας που τρέχει) ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμος για την αγωνιστική περίοδο.

2.Να τρέξει άμεσα η διαδικασία μελέτης αποκατάστασης-ενίσχυσης της υπάρχουσας κερκίδας ενώ ταυτόχρονα να προχωρήσει με διαδικασίες επείγοντος η προμήθεια-τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας στην ανατολική πλευρά του γηπέδου (δίπλα στα προπύλαια, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 1000 άτομα μέχρι να προχωρήσει η επισκευή της υπάρχουσας κερκίδας.

3.Να γίνει παρέμβαση για διαμόρφωση ιατρείου γηπέδου με διαμόρφωση χώρου, αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού και μίνι(σύντομη) ανακαίνιση των αποδυτηρίων και κάθε άλλη απαιτούμενη παρόμοια παρέμβαση(περίφραξη κλπ).

4.Να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αδειοδότησης (έστω και προσωρινής) του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Όχι άλλες καθυστερήσεις!!

Γραφείο τύπου συνδυασμού

υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου

Σπύρου Διαμαντόπουλου

Νίκος Καραπάνος | Πρώην και υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου

«Συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες για την επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ  Αιτωλοακαρνανίας

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες των καιρών αποδείξατε ότι με σκληρό αγώνα, θυσίες και αφοσίωση όλα μπορούν να ξεπεραστούν .

Η επάνοδος της ΑΕΜ – Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου  στις εθνικές κατηγορίες δεν τιμά μόνο την ομάδα αλλά και τον Δήμο της Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου. Το ευ αγωνίζεσθαι   σε αυτές τις δύσκολες εποχές μπορεί να οδηγήσει την πόλη μας στην εξωστρέφεια αρκεί όλοι μαζί να το πιστέψουμε.

Μία τέτοια επιτυχία δεν χωρά αντιπολιτευτικό λόγο και δεν τιμά κανέναν.

Καλή επιτυχία στην νέα σας πορεία.»

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π Μεσολογγίου

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου για την επάνοδό της στη Γ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Μ., ανάμεσα στους οποίους είναι το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας Γιάννης Χαλαζιάς, να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους της πόλης μας.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΜ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή πολλών ακόμη επιτυχιών και πανηγυρισμών υπερηφάνειας και χαράς τόσο για τους ίδιους τους αθλητές όσο και για τη πόλη μας.

Ελπίζουμε σε αντίστοιχες αθλητικές εγκαταστάσεις στη πόλη μας.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr