Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση για την ΑΕΜ ενόψει της Γ΄Εθνικης (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10/7 το απόγευμα η ετήσια τακτική συνέλευση για την ΑΕ Μεσολογγίου, όπου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, η έγκριση και τροποποίηση του καταστατικού με βάσει το νέο νόμο, καθώς αναδείχθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Το παρών στην συνέλευση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Χατζής, ο πρόεδρος των Εθνικών Ομάδων Ποδόσφαιρου κ. Τάκης Παπαχρήστος, το μέλος της Επιτροπής της ΕΠΟ για την Γ΄Εθνική κ. Διονύσης Βισβίκης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και φίλοι των κανονιέρηδων.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Κατσαγάνης πήρε πρώτος το λόγο και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν τη χρονιά που μας πέρασε, ευχαρίστησε όσους ήταν αρωγοί της φετινής προσπάθειας, μεταξύ άλλων όπως ο Περιφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Φαρμάκης, η Αντιπεριφερειαρχης κ.α Σαλμά, ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος χορηγούς φιλάθλους, ενώ επισήμανε ότι όπως είναι λογικό η χρονιά που ακολουθεί θα είναι πολύ πιο δύσκολη και θέλει υπομονή και μεγαλύτερη προσπάθεια απ όλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ομάδας κ. Σπύρου Καρβέλη, ενώ ο ταμίας της ομάδας κ. Μιλτιάδης Ζαβέρδας, αναφέρθηκε στα χρήματα που χρειάστηκε φέτος η ομάδα για να στεφθη πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας και να εξασφαλίσει και την Άνοδο στη Γ΄Εθνικη, ενώ όπως είπε υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα περίπου 3000 χιλιάδων ευρώ το οποίο και αναμένεται να καλυφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε ερώτηση προς τον Αντιδήμαρχος κ. Καραπάνο και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Χατζη για τις εργασίες στο γήπεδο και τη αναμένεται να κάνει ο Δήμος ώστε η ομάδα να μην χρειαστεί να παίξει εκτός Μεσολογγίου αναφέρθηκε ότι, οι εργασίες στο κυρίως γήπεδο έχουν ξεκινήσει αλλά καλώς έχων των πραγμάτων και αν δεν υπάρχουν καθυστερήσεις το έργο αναμένεται να παραδοθεί τον Δεκέμβριο, γι αυτό ο Δήμος όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να φέρει τον αγωνιστικό χώρο του βοηθητικό γηπέδου σε μια πάρα πολύ κατάσταση, και έχει αποφασίσει να προβεί σε όλες αυτές τις απαραίτητες εργασίες και βελτιώσεις (όπως ενίσχυση της υπάρχουσας περιφράξεις σε ύψος και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας τόσο για τους φίλους της ΑΕΜ αλλά και τους φιλοξενούμενους) ώστε να μπορέσει το γήπεδο να πάρει την απαιτούμενη άδεια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα είναι στα 100 ευρώ, με την διοίκηση της ομάδας να απευθύνει έκκληση προς τους φίλους της ομάδας ώστε να σπεύσουν να τα προμηθευτούν, ώστε και αυτοί από την μεριά τους να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται.

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας όπως αυτά πρόεκυψαν από την τακτική συνέλευση, η συγκρότηση του οποίου αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Κατσαγάνης Βασίλειος, Οικονόμου Ιωάννης, Καρβέλης Σπυρίδων, Ζαβέρδας Μιλτιάδης, Καλαμάκης Χρήστος, Τσέλιου Ιωάννα, Κολοβός Ιωάννης, Καρέτσου Μαρία, Κωτση Βασίλειος.

Αναπληρωματικά μέλη: Νικάκης Κωνσταντίνος, Μπαταργιας Παναγιώτης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr