Γ΄Εθνική | Με το αριστερό η «πρεμιέρα» για την ΑΕ Μεσολογγίου (vid)

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΑΟ Πυλίου Κώ νίκησε στο γήπεδο του Αιτωλικού της ΑΕ Μεσολογγίου με 2-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας (3ος όμιλος) που από φέτος θα συμμετέχει η ομάδα του Μεσολογγίου.

Ο Αγώνας διεξήχθη στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα έπρεπε να προλάβει πτήση για το Νησί της Κώ.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του… παντός  η πρεμιέρα της ΑΕΜ δεν ήταν ενθαρρυντική, με την εντός έδρας  ήττα που γνώρισε από την ομάδα της Κω. Ήττα που φανέρωσε τις αδυναμίες του συλλόγου, και την μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προπονητή Λάκη Παπαχρήστου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Κυριότερες φάσεις και γκολ:

8′ Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Αλομπισάτ που κάνει και το διαγώνιο σούτ με τον Δουλιώτη να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει κόρνερ

15′ Σέντρα απο αριστερά του Λάλκοβιτς ο Δρόσος απο καλή θέση πιάνει την κεφαλιά άουτ

17′ Γκόλ 0-1: Ο Μπαλαμπάνης πλάγια στην περιοχή σε μια φάση που δεν υπήρχε κίνδυνος για τον Δουλιώτη ανατρέπει τον Αλομπισάτ και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Λάλκοβιτς ο Δουλιώτης αποκρούει με το πόδι αλλά ο διατητής δίνει επανάληψη, και εν μέσω έντονων διαμαρτυριών για την απόφαση του διαιτητή ο Λάλκοβιτς με νέα εκτέλεση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1

29′ Εκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Λάλκοβιτς η μπάλα μετά απο κόντρες φτάνει στον Δρόσο που σουτάρει άστοχα.

55′ Γκόλ 0-2: Λάθος του Μπαλαμπάνη λίγο έξω απο την περιοχή και δεξιά δίνει την ευκαιρία στον Λάλκοβιτς να γίνει κάτοχος της μπάλας και με δυνατό διαγώνιο σούτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δουλιώτη.

73′ Ο Βουκομάνοβιτς μέσα απο την περιοχή απο καλή θέση πιάνει ένα αδύναμο σούτ η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίχτυα αλλά ο Μπαλαμπάνης προλαβαίνει πριν περάσει την γραμμή και αποκρούει.

77′ Σέντρα του Μιχαλόπουλου κεφαλιά του Πλαστήρα ελάχιστα άουτ

90′ Διαγώνιο σουτ του Συντιχάκη περνάει παράλληλα απο την εστία και καταλήγει άουτ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντωνιάδης (Κεφαληνίας – Ιθάκης) με βοηθούς τους Ευάγγελου και Γκέλη (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Λάκης Παπαχρήστος): Δουλιώτης, Μανέτας, Κάκκος, Γαβριήλ (61΄Κράνης), Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Αγρογιάννης (26΄λ.τρ. Κουφός) , Χαλαζιάς, Γκασούκας (74΄Τασσός), Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας

ΑΟ Πυλίου Κω (Γιάννης Μανούσογλου): Καλαντζής, Χιμτζίδης, Ντόντης, Πολύζος, Λάλκοβιτς (80΄Σιντιχάκης), Δρόσος (86΄Ηλιός), Τσιτσεκίδης (85΄Αλεξούδης), Χατζηνικολάου, Χατζηβασίλης, Σχουλής, Αλ Ομπισάτ(63΄Βουκομάνοβιτς)

Βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών

Πηγη | agrinio24.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr