«Εντός έδρας» ήττα για την ΑΕΜ με 2-1 από τον ΠΑΟ Βάρδας

 

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΜ από τον ΠΑΟ Βάρδας στο γήπεδο Αιτωλικού για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Παιχνίδι κατοχής από τους φιλοξενούμενους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί στην αντεπίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδας της Βάρδας αρκέστηκε κατά κύριο λογω σε σουτ, με τον Δουλιώτη όμως να κρατάει την εστία του ανέπαφη. Δυο είναι οι αξιόλογες στιγμές στο πρώτο μέρος, μια για κάθε ομάδα.

Στο 33΄για τους φιλοξενούμενους ο Δουλαβέρης θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Δουλιώτη να αποκρούει μετά ποδιά σε κόρνερ. Ενώ στο 42΄σε γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, ο Γκασούκας θα δει το Βορύλλα εκτός εστίας και θα πιάσει ωραίο γεμάτο σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το 46΄οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή μεγάλη χαμένη εύκαιρα σε σουτ του νεοησελθών Λαθύρη με τον Δουλιώτη όμως να κραταει το μηδέν.

Στο 54΄σε ανατροπή του Πλαστήρα στην περιοχή η ΑΕΜ θα κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μιχαλόπουλος, στέλνονταν τη μπάλα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βορύλλα. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Στο 60΄μια ακόμα διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Δουλιώτη να κρατάει το 0-0.

Σέντρα στην περιοχή της ΑΕΜ στο 64΄, προσπάθεια του Δουλιώτη να μπλοκάρει με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Διονυσόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για φάουλ πάνω στον Δουλιώτη.

Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν και πέναλτι μετά από υπόδειξη του δευτέρου βοηθού και μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λαθύρης στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δουλιώτη 0-2.

Στο 76΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Πασπαλιάρη, με τον Πλαστήρα να το εκτελεί και να μειώνει σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για την ισοφάριση στα εναπομείναντα λεπτά χωρίς όμως να δημιουργήσουν την εύκαιρα που θα έφερνε την ισοφάριση.

Η τελευταία μεγάλη χαμένη εύκαιρα θα είναι για την ομάδα της Βάρδας δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90΄, με τον κορυφαίο παίκτη των φιλοξενούμενων που άλλαξε και το ρου του αγώνα στο δεύτερο μέρος Βαγγέλη Λαθύρη να στέλνει τη μπάλα με ωραίο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο για την 1η εξ αναβολής αγωνιστική.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Αντωνιάδης, Ανδριανός και Σωτηρόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Λάκης Παπαχρήστος) Δουλιώτης, Γαβριήλ, Ζαβιτσάνος (λτ.39΄Κουφός, 68΄Κοκονόζι), Αυτζής, Μπαλαμπάνης, Κακιώνης, Κράνης (63΄Πασπαλιάρης), Μούτσι, Γκασούκας (46΄Πλαστήρας), Μιχαλόπουλος, Χαλαζιάς.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: (Ηλίας Φωτόπουλος) Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Κούστα, Μπίσα (69΄Τρομούκης), Παπασπηλιόπουλος, Πλαστουργός (93΄Τσεκούρας), Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Δουλαβέρης, Μαστραντωνάκης (69΄Παπαχριστόπουλος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr