Γ΄Εθνική | Σεφτέ στους βαθμούς με θετική εμφάνιση για την ΑΕΜ

 

Σεφτέ στους βαθμούς για την ΑΕ Μεσολογγίου το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Αιτωλικού, οπού στα πλαίσια της 6η αγνωστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου.

Δυνατό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο, με την ομάδα του Βασίλη Παστρωμά ανασταλτικά να παίρνει αρκετα καλό βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με το 0-0 να είναι το σκορ με το όποιο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, με το καλημέρα η ΑΕΜ θα πάρει κεφάλι στο σκορ στο 46΄με υποδειγματικό πλασέ του Κράνη, μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Αυτζή στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων 1-0.

Η ομάδα της Ρόδου θα πίεση για την ισοφάριση, η οποία και θα έρθει στο 70΄μετα από σέντρα του Γκέτσι από δεξιά, αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει με τη μπάλα να βρίσκει στον Αυτζη και να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν για την ανατροπή, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 80΄σε κερδισμένο πέναλτι του Κιοσέογλου από τον Χαλαζιά, με τον Nsiah να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Βλάχου να βρίσκει τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΜ, την προσεχή Κυριακή 22/10 εκτός έδρας με τον Αστέρα Βάρης.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού

24′ Γύρισμα από αριστερά στην περιοχή του Σταμούλη, πλασέ του Λαθούρης άουτ.

32′ Η μπάλα μετά από κόντρες φτάνει στον Χατζησάββα που κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Δουλιώτη να μπλοκάρει.

46′ ΓΚΟΛ | Έξυπνη εκτέλεση φάουλ σου Αυτζής στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Κράνης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και με υποδειγματικό πλασέ θα ανοίξει το σκορ για την ΑΕΜ 1-0.

70′ ΓΚΟΛ | Σέντρα του Γκέτσι από δεξιά στην περιοχή με τη μπάλα να περναει ανάμεσα από πολλά σώματα να βρίσκει στον Αυτζη και να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.

74′ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Σουτ μέσα από την περιοχή του Nsiah με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε σώματα, στην επαναφορά νέο σουτ Κιοσέογλου θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δουλιώτης στη γωνία του.

80′ Πέναλτι για την ομάδα της Ρόδου, σε ανατροπή του Κιοσέογλου από τον Χαλαζιά. Την εκτελεί θα αναλάβει ο Nsiah, με τον Γάλλο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

82′ Σουτ του Nsiah μέσα από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Βλάχος, Ζιώγας και Αθανασίου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς) Δουλιώτης, Μανέτας, Τριφιάτης (81′ Τασσός), Αυτζής, Κάκκος, Κακιώνης, Πλαστήρας (67′ Πασπαλιάρης), Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος, Βαρούχος(63′ Μούτσι).

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος) Καπουτάγλης, Σταματούλας, Παναγιωτόπουλος, Λεσάι, Κιοσέογλου (86′ Κορλός), Κεσίδης, Φερεντίνος (86΄Ζέελεφ), Λαθούρης (86΄Αποστολίδης), Χατζησάββας, Valdemir (53′ Nsiah), Γκέτσι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr