Ήττα στο 90+9΄για την ΑΕΜ στη Ρόδο από τον Ιάλυσο

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι 28 Οκτωβρίου στο νησί της Ρόδου η ΑΕ Μεσολογγίου κόντρα στο Ιάλυσο για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν ανταγωνιστική καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του βρεθήκαν στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δικαιούταν να πάρει από το συγκεκριμένο παιχνίδι το λιγότερο τον βαθμό της ισοπαλία, τον οποίο όμως της στέρησε ο ρέφερι του αγώνα κ. Παπαδόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ο όποιος κράτησε αδικαιολόγητα δέκα λεπτά καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Ρόδο ήταν αυτή που πήρε με το καλημέρα προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2΄με κεφαλιά του Τζουανάκη 1-0. Η αντίδραση θα έρθει άμεσα για τους φιλοξενούμενους με τον Κράνη στο 5΄να κάνει το 1-1. Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι θα πάρουν εκ νέου προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τζουανάκη να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο νεοφερμένος στο παιχνίδι Πλαστήρας με πλασέ στο 66΄θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα έφευγαν από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας, τα αδικαιολόγητα 10 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο ρέφερι του παιχνιδιού και η πίεση τον γηπεδούχων να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς θα αποφέρει καρπούς στο 90+9΄ με τον πολύπειρο Αθανασίου με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Αν σε μια ήττα μπορείς να βρεις κάτι θετικό, αυτό σίγουρα είναι η μαχητικότητα και η ποιο ορθολογική προσέγγιση που έχει το τελευταίο διάστημα με τον ερχομό του Βασίλη Παστρωμά η ομάδα του Μεσολογγίου παιχνίδι με παιχνίδι.

Επόμενος αγώνας για τους κανονιέρηδες την προσεχή Κυριακή 5/11 εντός έδρας (γήπεδο Αιτωλικού) με την ομάδα της Μαρκό.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Κουκόπουλος, Κατελανάκης (Αθηνών)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πάνος (80' Βασιλείου), Καραγεώργης (27' λ.τρ. Τερζίου), Χότζα, Γιώργου, Βλαχάβας (66' Ιντρίζι), Αθανασίου, Εμπουμπά, Κάμπα, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (66' Σάββας)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Μανέτας, Ζαβιτσάνος, Κακιώνης, Κάκκος, Αυτζής, Πασπαλιάρης (65' Χαλαζιάς), Παναγιωτίδης (90' Ντρούκας), Κράνης (46' Πλαστήρας), Μιχαλόπουλος (84' Μούτσι), Βαρούχος Κ. (65' Βαρούχος Ν.).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr