Νίκη πρόκριση στο κύπελλο για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Μεσολογγίου

 Αστέρας Μεσολογγίου – ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

Νίκη πρόκριση για την ΑΕ Μεσολογγίου επί του Αστέρα Μεσολογγίου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με σκορ 0-3.

Οι κανονιέρηδες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 17΄με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σπύρου Κοκώνη από πλάγια θέση 0-1.

Το δεύτερο τέρμα για την ΑΕΜ ήρθε στο 62΄με τον Χαλαζιά μετά από ωραία μπαλιά του Μιχαλόπουλου να πιάνει ένα φοβερό σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Κοκώρη 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 74΄με πλασέ ο Κουφός μετά από επέλαση του Νικολόπουλου και γύρισμα στο ύψος της περιοχής.

Στην ημιτελική φάση του θεσμού η ομάδα του Μεσολογγίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο Αγρίνιο σε νοκ άουτ παιχνίδι την ομάδα του Παναγρινιακού.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σαφαρίκας, Βλαχοδήμος και Ζαχαράτος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκωρης, Παπασπύρος (83΄Νασόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Γιερασιάν, Τάσος, Ρουπάκης (67΄Βασιλείου), Κοσμάς, Μπελλαλης (60΄Καπάι), Σιαμήτρος Β-Ε. Φράγκος (60΄Πανόπουλος), Ντελής (83΄Χριστοδουλάτος)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Βασίλης Παστρωμάς) Μάντης, Τριφιάτης (83΄Μανέτας), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Κοκώνης Β., Αυτζής, Μιχαλόπουλος (Ρούσσος), Χαλαζίας, Κοκώνης Σπ. (78΄Ντρούκας), Πλαστήρας (63΄Κουφός), Βαρούχος (63΄Νικολόπουλος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr