Έφυγε ο Χρήστος Στεργίου.. Φτωχότερη η οικογένεια της ΑΕΜ..

ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ...

Δυστυχώς σήμερα η αθλητική οικογένεια της ΑΕΜ, θρηνεί για την απώλεια ενός από τους μεγάλους παίκτες, που κόσμησε με την παρουσία του τα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Χρήστος Στεργίου υπήρξε ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Μεσολογγίτικου ποδοσφαίρου, γέννημα θρέμμα των αλάνων της πόλης μας και των σάλτσινων της εποχής. Το μεγάλο πάθος του για το ποδόσφαιρο, τον έφερε στην ΑΕΜ από την ηλικία των 15 ετών. Αναντικατάστατος στο βασικό σχήμα της ομάδας από το ΄70 και μετά, θα αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις, λόγω του πολύπλευρου ταλέντου του, αλλά θα καθιερωθεί κυρίως στις θέσεις του σέντερ μπακ και του αμυντικού χαφ. Παίκτης γυμνασμένος, με ποιότητα και δυναμική, κοντρολαρισμένος, με ευστροφία, τεχνική και ηρεμία στο παιγνίδι του.

Αγωνίστηκε βασικός και στην Μικτή Αιτωλοακαρνανίας, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, από Παναχαϊκή, Πανιώνιο, Παναιτωλικό και Πιερικό. Ο Χρήστος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ένωσης για εννέα χρόνια (1967-1976), τερματίζοντας πολύ νωρίς την ποδοσφαιρική του δράση, σε ηλικία μόλις 24 ετών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ένας παίκτης χαμηλών τόνων, με ηθική και φιλότιμο, που πολλές φορές αγωνίστηκε με αυτοθυσία για την ομάδα του.

Ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, που αν και αμυντικός, δεν υπήρξε ποτέ αντιαθλητικός μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Φίλε Χρήστο ... αιωνία σου η μνήμη ....

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr