ΑΕΜ: Πρώτη προπόνηση για το 2015


Την πρώτη προπόνηση για το 2015 πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ ενόψει και του μεθαυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Αετό Σταμνάς για την 15η του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού, στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος ο νεαρός Καβαλλάρης (διάστρεμμα) και ο Μιχαλόπουλος που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στη μέση του ο παίκτης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια με την μπάλα σε μικρό χώρο και τακτική, προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και αύριο το πρωί με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαλάρωμα.

Στάση αναμονής στα μεταγραφικά για την ομάδα του Μεσολογγίου, με τους μεταγραφικούς στόχους σύμφωνα με τις πληροφορίες μας να έχουν εντοπιστεί και να αναμένονται επαφές το προσεχές διάστημα.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr