Έκανε την αρχή με Γαρούφη η ΑΕΜ


Την πρώτη της μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες η ΑΕ Μεσολογγίου που απέκτησε τον υψηλόσωμο ύψους 1,86 αμυντικό Γιάννη Γαρούφη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής με εμπειρία από το τοπικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας, έχει αγωνιστή επί μια δεκαετία στην ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου, από την οποία τον Σεπτέμβριο μεταγράφηκε στο Ολυμπιακό Παναιτωλίου απ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Μεσολογγίου όπου παρακολούθησε την προπόνηση της νέας του ομάδας, καθώς ο ίδιος θα είναι σε θέση να μπει κανονικά στο πρόγραμμα από την άλλη εβδομάδα λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των κανονιέρηδων αρκέστηκε να πει.. «Είναι τιμή και αποτελεί πρόκληση για μένα να αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΜ. Με την αποχώρηση μου από το Παναιτώλιο ήταν αρκετές οι ομάδες που με πλησίασαν ώστε να με εντάξουν στο δυναμικό τους και τους ευχαριστώ πολύ, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από την ΑΕΜ δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Με την βοήθεια μου εύχομαι η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή και δεν είναι άλλοι από την επάνοδο στην Γ Εθνική».

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr