Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Προμηθέα


Με τους Αντωνόπουλο και Γαρούφη να έχουν την πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες συνεχίστηκε για ακόμα μια ημέρα η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Προμηθέα Χάλκειας εντός έδρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είδε τον Αντωνόπουλο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση, και τον Γαρούφη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται ότι ο Θεοδωρίδης κάθε μέρα που περναει ανεβάζει ρυθμούς και δείχνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Ελαφρύ τρέξιμο μετά από 3 μήνες ξεκίνησε και ο Γρηγόρης Διαμαντόπουλος που είχε τον  πρώτο σοβαρό τραυματισμό της χρονιάς για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Τελειώματα και τακτική περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου που εδώ και 2 εβδομάδες φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr