Με σοβαρότητα και πειθαρχία για να διατηρηθεί στην κορυφή!


Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας αυριανό παιχνίδι για την 17η αγωνιστική κόντρα στον Προμηθέα Χάλκειας.

Ο τεχνικός των κανονιέρηδων Βασίλης Ξανθόπουλος έχει επιστήσει την προσοχή προς τους ποδοσφαιριστές του για τις δυσκολίες που βρουν απέναντι σε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, με κυρίαρχο σημείο την πολύ καλή αμυντική λειτουργιά αυτής.

Αρκετά και γνωστά πλέον τα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των, Δενδρινού, Μιχαλόπουλου, Ντζιμάνη, Θεοδωρίδη, Διαμαντόπουλου Γ., Καβαλλάρη Δ. και Γαρούφη, ενώ κανονικά αναμένεται να είναι στην διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Βαγγέλης Αντωνόπουλος.

Μέσα σε όλα αυτά, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, και σε μια προσπάθεια για σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρη Καβαλλάρη, το πόδι του θα πατήσει μέσα σε μια λακκούβα με αποτέλεσμα να αποκομίσει ένα βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει για ένα μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων.

Ακόμα ένα θύμα του απαράδεκτου αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Μεσολογγίου, που όλοι ευελπιστούμε οι δεσμεύσεις που δόθηκαν προ ημερών στον πρόεδρο της ομάδας από τον δήμαρχο για άμεση συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, να μην μείνουν στα λόγια.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr