Με πολλά προβλήματα στο Νεοχώρι η ΑΕΜ


Όταν οι πρόγονοί μας έλεγαν «ενός κακού μύρια έπονται» κάτι ήξεραν..

Δεν έφταναν τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ΑΕΜ με τις απουσίες των (Δενδρινού – Πασπαλιάρη – Ντζιμάνη – Μιχαλόπουλου – Διαμαντόπουλου – Καβαλλάρη ) ήρθε και ο τραυματισμός του Αυτζή και η απουσία του Νικολόπουλου που είναι εδώ και τρεις μέρες είναι κλινήρης λογω ίωσης, και έκαναν ακόμα και το αυτονόητο, δηλαδή την κατάρτιση δεκαοχταδας από τον Βασίλη Ξανθόπουλο να μοιάζει ανέφικτο.

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με τον Μακρή να ακολουθει ατομικό πρόγραμμα και τον Βαβάτσικο να λαμβάνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα καθώς και αυτός αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα ένα πρόβλημα με την ίωση που είναι σε έξαρση αυτή την εποχή.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται ότι ο Θεοδωρίδης μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς, με βάση τις πολλές απουσίες θα είναι στην αποστολή της ομάδας, μετά ακριβώς από έναν ολόκληρο γύρο του πρωταθλήματος και τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μεσολόγγι.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο Νεοχώρι από το Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές (καιρού επιτρέποντος) το μεσημέρι του Σαββάτου ώστε να παρακολουθήσουν το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Όμηρο και ΑΕΜ.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr