Πήρε Χριστόφορο Μαντζάνα η ΑΕΜ


Στην απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Χριστόφορου Μαντζάνα προχώρησε η ΑΕΜ σήμερα το μεσημέρι, με τον ποδοσφαιριστή να λαμβάνει μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Ο 27χρονος βραχύσωμος ποδοσφαιριστής που έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ΑΕΜ πριν τέσσερα χρόνια, διακρίνεται για την ταχύτατα του και την ευελιξία που έχει σαν ποδοσφαιριστής, ενώ μπορεί να χρησιμοποίηση με την ίδια ευχέρεια και τα δυο πόδια.

Εκτός από την ΑΕΜ, έχει αγωνιστή στην Δ Εθνική με τον Παναιτωλικό, το Ελαιόφυρο, Κεραυνό Κερατέας και Περαμαϊκό, ενώ έχει αγωνιστή και στην Α Αθήνας με το Χαλάνδρι και τον Χολαργό, απ όπου και αποχώρισε πριν λίγα 24ωρα μετρώντας από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, 19 συμμετοχές όλες ως βασικός, 1667΄λεπτα συμμετοχής, ενώ έχει σημειωσει και 4 τέρματα.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr