Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ επί του Άρη Αιτωλικού


Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ για την 22η αγωνιστική που επιβλήθηκε με 3-1 επί του Άρη Αιτωλικού.

Παρουσία περίπου 300 φιλάθλων του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε ένα καλό παιχνίδι που κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες των δυο ομάδων και το φίλαθλο κοινό να κρατούν σιγή ενός λεπτού καθώς αύριο 22/2 συμπληρώνονται 3 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Σαργιάννη, παλιού παράγοντα του Άρη Αιτωλικού και ενός ανθρώπου που αγαπούσε πολύ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση των παικτών και των προπονητών της ομάδας του Μεσολογγίου που απόθεσαν από ένα τριαντάφυλλο στο σημείο που οι φίλαθλου του Άρη είχαν αναρτήσει ένα πανό με την φωτογραφία του Ηλιά Σαργιάννη, μια κίνηση που καταχειροκροτήθηκε απ όλο το γήπεδο.

Στα αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς καμία ιδιαίτερη μεγάλη φάση, με την ΑΕΜ να κάνει μια κακή εμφάνιση, και τον Άρη να εκμεταλλεύεται ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων στο 35΄και με σουτ του Μαλί να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα κλείσουν στο μισό γήπεδο τον Άρη καταφέρνοντας στο 58΄να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Γκάτση 1-1.

Η πίεση θα γίνει ακόμα πιο έντονη με τους γηπεδούχους να κάνουν την ολική ανατροπή στο 82΄μετα από κεφαλιά του Δερβίση, για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκάτσης να κάνει το τελικό 3-1.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

9΄σουτ Δερβίση, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κούσουλας.

26΄σουτ Μαχμούτ, στα χέρια του Δουλιώτη.

35΄γκοοολ για τον Άρη, λάθος από την άμυνα των γηπεδούχων, πλασέ του Ερινάλτο και 0-1.

42΄μεγαλη ευκαιρια για την ΑΕΜ, κόρνερ από αριστερά του Μαντζάνα, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Πέκεζ ελάχιστα άουτ.

51΄διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ σε σουτ μέσα από την περιοχή του Γκάτση και του Γαβρίνα με του αμυντικούς να διώχνουν με τα πόδια.

54΄εκτελεση φάουλ του Βαβάτσικου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Πέκεζ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55΄σουτ του Γκάτση ελάχιστα άουτ.

58΄γκοοολ για την ΑΕΜ, ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων, σουτ Γκάτση και 1-1.

69΄ανάποδο ψαλιδάκι του Γκάτση με την μπάλα να περναει κοντά από το δεξί κάθετο δοκάρι, αουτ.

74΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από Μιχαλόπουλο και Γαβρίνα με τελικό αποδέκτη τον Γκάτση, σουτ μεγάλη απόκρουση από τον Κούσουλα.

75΄σουτ του Δερβίση, σε κόρνερ ο Κούσουλας.

81΄σουτ του Γαβρίνα αουτ.

82΄γκοοολ για την ΑΕΜ, εκτέλεση κόρνερ του Βαβάτσικου, κεφαλιά του Δερβίση, στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Κούσουλα 2-1.

92΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από δεξιά του Γαβρίνα, πλασέ πάνω στην κίνηση του Γκάτση και 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μπεσίνης, Καλαμπόκης και Τόλης.

ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Πέκεζ, Αντωνόπουλος, Γαρούφης, Δερβίσης, Ντζιμάνης, Μαντζάνας (58΄Μιχαλόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Πασπαλιάρης Ι (65΄Θεοδωρίδης).

ΑΡΗΣ: (Μάκης Κωσταντάτος) Κούσουλας Ε, Καραδήμας, Ματσιγκας, Μπούσγος, Ζηνεμπής, Κούσουλας Ι, Καβαλιέρης (65΄Φράγκος), Κούσουλας Γ, Καρέτσος, Μαχμούτ (76΄Ζέρβας), Ερινάλτο.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr