Β. Γκάτσης: Συνεχίζουμε όπως μέχρι τώρα .. Σαν οικογένεια !!


Μια μίνι συνέντευξη παραχώρησε στο  AitoSports.gr  και τον Μιχάλη Δημητρίου ο πρώτος σκόρερ της Α κατηγορίας για την σεζόν 14-15 και εκ των αρχηγών της ΑΕ Μεσολογγίου Βαγγέλης Γκάτση, που αναφέρεται στην μέχρι τώρα πορεία των κανονιέρηδων και τις δυσκολίες, αλλά και στην πολύ δύσκολη συνέχεια που περιμένει αυτόν και τους συμπαίκτες του..

Ε.Βαγγέλη καλησπέρα, πριν λίγα εικοσιτετράωρα έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ομάδα σου να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, που της εξασφαλίζει και το σημαντικό πλεονέκτημα των έξι βαθμών..

Α.Τελείωσε το πρωτάθλημα και μέσα από πολλά προβλήματα, κυρίως στο ρόστερ που είχαμε σε κάθε χρονική περίοδο που ήταν διαφορετικό ... Είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κάρτες , είχαμε στρατευμένους ,είχαμε παιδιά που απουσίαζαν από τις προπονήσεις για διάφορους λόγους...έτσι είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο !!! Δυσκολευόμασταν να βρούμε έναν κορμό αλλά με σωστή δουλειά και με πολύ κόπο καταφέραμε όλα τα παιδιά και οι προπονητές μας να είμαστε πρώτοι !!! Τώρα όμως είναι τα καλά παιχνίδια , αυτά που θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές !! Έχουμε ένα πλεονέκτημα αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη .. Συνεχίζουμε όπως μέχρι τώρα .. Σαν οικογένεια !!

Ε.Με τα δυο τέρματα που σημείωσες την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Δοκίμι έφτασες στα 24 προσπερνώντας στο νήμα τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Πιστιόλη που την φετινή χρονιά σημείωσε 23 τέρματα, είναι  μια ηθική επιβεβαίωση αυτή η θέση για έναν επιθετικό;

Α.Είχα πει από την αρχή της χρονιάς οτι φετινός μου στόχος ήταν και ειναι η άνοδος της ΑΕΜ ..σίγουρα εφόσον κατάφερα να βγω και πρώτος σκόρερ ειναι κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό για εμένα ,καθώς μάλιστα είχα και έναν πολύ ικανό αντίπαλο που διεκδικούσε μέχρι τελευταία στιγμή την πρωτιά τον Κώστα Πιστιόλη !! Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους συμπαίκτες μου για αυτό που με βοήθησαν στο γήπεδο, αλλά και την γυναίκα μου και την κορούλα μου που με βοήθησαν και με στηρίζουν σε όλα τα ματς εκτός γηπέδου !!

Ε.Έχεις βρεθεί αντιμέτωπος και με τις τρεις ομάδες (Όμηρο – Ναυπακτιακό και Φλόγα) που θα βρει η ΑΕΜ στην διαδικασία των  play  off για την ανάδειξη του πρωταθλητή, είναι κάποια ομάδα που ξεχωρίζεις;

Α.Και οι 3 ομάδες έχουν κάθε μια τις ιδιαιτερότητες τους και τον βαθμό δυσκολίας τους ..ειναι και οι 3 πολύ καλές ομάδες και θα διεκδικήσουν την άνοδο ..εμεις πρέπει να είμαστε σοβαροί και δυνατοί ... Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά , αρχίζοντας από τη Ναυπακτο.!!! Εύχομαι στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές !!

Ε.Επηρέασε την ομάδα ο σοβαρός τραυματισμός μεσούσης της χρονιάς του αρχηγού Παναγιώτη Δενδρινού, και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα;

Α.Σίγουρα ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού μας ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανεις .. Μας επηρέασε αρκετά αλλα αυτό δεν το αφήσαμε να φανεί στο αγωνιστικό κομμάτι .. Τα παιδιά που έπαιξαν στη θέση του προσπάθησαν να καλύψουν το κενό του για το καλό της ομάδας ...μας έκανε όμως και πιο δυνατούς... Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι σαν να παίζει και αυτός μαζί μας, παίζουμε και για αυτόν κ θέλουμε να του αφιερώσουμε το πρωτάθλημα αν καταφέρουμε να το πάρουμε !!!και σίγουρα το ότι είναι καλύτερα και σιγά σιγά έρχεται ξανά όσο μπορεί στο γήπεδο μας δίνει ακόμη περισσότερο δύναμη για την δύσκολη συνέχεια !!

Ε.Έναρξη των playoffτο Σαββατοκύριακο, τι είναι αυτό που θέλει να πει ο Βαγγέλης Γκάτσης ένας και των αρχηγών της ομάδας, προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας που την φετινή χρονιά (με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια) δεν ήταν κοντά στην ομάδα όπως άλλες χρονιές;

Α.Σίγουρα η παρουσία του κόσμου δεν ήταν αυτή που περιμέναμε ...ίσως το είναι χαμηλή κατηγορία ίσως επειδή πέρυσι η ΑΕΜ ήταν Γ εθνική δεν ξέρω τι επηρέασε στο να μην έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο..εμείς πάντως προσπαθούσαμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και νομίζω καταφέραμε να κάνουμε αρκετά πράγματα μέχρι τώρα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ...τώρα βέβαια σίγουρα τους χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο , φτάσαμε στην τελική ευθεία και αρχής γενομένης από το Σάββατο θα θέλαμε να έχουμε δυναμικά δίπλα μας έναν ακόμη συμπαίκτη ... Τον κόσμο μας τους φιλάθλους μας .. Που κατά την δίκη μου γνώμη είναι ο πιο σημαντικός συμπαίκτης για όλους μας.. Όπως ήταν στο παιχνίδι με τον όμηρο που μας έδωσε τρομερή ενέργεια ώστε να νικήσουμε τελικά !!!

Για το τέλος θα ήθελα να ευχηθώ να γίνουν όμορφα και δυνατά παιχνίδια σε αθλητικά πάντα πλαίσια, και ο καλύτερος να αυτός που θα συνεχίσει ώστε να τιμήσει το νόμο μας με την άνοδο στην Γ εθνική !!!

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr