Λήξαν το θέμα με Γαβρίνα για την ΑΕΜ


 

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον Δήμο Γαβρίνα τις τελευταίες μερες. Το aitosports.gr  από την πρώτη στιγμή δεν ασχολήθηκε με το θέμα γιατί γνωρίζαμε ότι όλα όσα ειπώθηκαν εμπεριείχαν πολλές ανακρίβειες.

Σήμερα , λοιπόν , δικαιωθήκαμε, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ , αφού μίλησε με τους συμπαίκτες του και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις πήρε κανονικά μέρος στη προπόνηση. 

Απ ότι είμαστε στη θέση να γνωρίζουμε το όλο θέμα δημιουργήθηκε για καθαρά προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή , ο οποίος είχε διάφορες με άτομα που δεν ανήκουν πλέον στην οικογένεια της ΑΕΜ εδω και καιρό. 

 

Ο ποδοσφαιριστής  είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΑΕΜ  Διονύση Βισβίκη , με τον οποίο απ οτι μας είπαν και οι δυο δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στη σχέση τους.

Έτσι ο Δήμος Γαβρίνας , θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Ξανθόπουλου για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των play-off με την Φλόγα Παλαιομανινας στις 4:00 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr