Λευκό απουσιολόγιο για Ξανθόπουλο και ΑΕΜ


Η ΑΕΜ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής, κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από την κατάσταση και ετοιμότητα του τραυματία Γαρούφη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πριν την προπόνηση της Τετάρτης στα αποδυτήρια της ομάδα βρέθηκε ο πρόεδρος  κ. Διονύσης Βισβίκης που αντάλλαξε ευχές με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα.

Το καλό κλίμα έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου μετά την νίκη επί της Φλόγας Παλαιομάνινας, καθώς δυο στροφές πριν την λήξη των play-off   έχει την δυνατότητα να εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα.

Ασκήσεις με την μπάλα και παιχνίδια σε μικρό χώρο περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης, που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr