ΑΕΜ: Συνέχεια της προετοιμασίας.. πρόβλημα με Γαρούφη

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου συνεχίστηκε για ακόμα μια ημέρα η προετοιμασία της ΑΕΜ ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την ομάδα του Σκουφά Κομποτίου στην Άρτα.

Ατομικό πρόγραμμα περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης για Ντζιμάνη και Γαρούφη, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα είναι στην διάθεση του Βασίλη Ξανθόπουλου για το προσεχές παιχνίδι.

Όπως προείπαμε οι προπόνησης πραγματοποιούνται στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου καθώς διαθέτη συνθετικό χλοοτάπητα όπως και το γήπεδο του  Κομποτίου όπου θα αγωνιστική την Κυριακή η ΑΕΜ.

Παιχνίδια και ασκήσεις με την μπάλα περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να δείχνει ευχαριστημένος με την μαχητικότητα και την προσήλωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του καθ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr