ΑEM: Έναρξη προετοιμασίας.. προβληματισμός για τους ορισμούς από την ΕΠΟ

 

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου ξεκίνησε την Δευτέρα το μεσημέρι η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης 13/5 εντός έδρας στο ΔΑΚ Μεσολογγίου κόντρα στον Απόλλων Ευπαλίου για την 2η αγωνιστική των play-off  για την ανοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Χαλάρωμα για τους βασικούς και εντατικό πρόγραμμα για όσους δεν συμμετείχαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας για τους παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Έντονο προβληματισμό - εκνευρισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της ομάδας ο ορισμός του διαιτητικού τρίου της αναμετρήσεις, όχι όσον αναφορά τα πρόσωπα των ρέφερι, αλλά την ακατανόητη όπως χαρακτηρίζουν στάση της ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές από τα Τρίκαλα και την Αθήνα που ανεβάζει πολύ το κοστολόγιο, όταν στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στο Καναλάκι και τον Σκουφά ορίστηκαν διαιτητές από την Ήπειρο, εντύπωση έχει προκαλέσει και ο ορισμός του παρατηρητή διαιτησίας που είναι από την (Φωκίδα) απ όπου πρωταθλήτρια είναι η ομάδα του Απόλλων Ευπαλίου.

Ελλάς το μεγαλείο σου..

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr