Μόνο κέρδος η νίκη για την ΑΕΜ

ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Ευπαλίου 3-2

Νίκη για την ΑΕΜ επί του Απόλλων Ευπαλίου με 3-2, με τους κανονιέρηδες παρά την συντριπτική υπεροχή και τις πολλές φάσεις στα καρέ του Χασαπογιάννη, να μην ικανοποιούν τους τετρακοσίους περίπου φίλους της ομάδας που βρεθήκαν στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα ξεκίνησε το παιχνίδι ο τεχνικός των γηπεδούχων Βασίλης Ξανθόπουλος θέλοντας να δώσει κάποιες ανάσες σε κάποιους βασικούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά αβίαστα λάθη, ενώ η ομάδα να μην έχει καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια ώστε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ που θα άνοιγε και την αντίπαλη άμυνα.

Στο 14΄ θα έχουμε τον τραυματισμό του Αθανασόπουλου για τους φιλοξενούμενους, διεκδίκηση στο κέντρο του γηπέδου με τον Πέκεζ με τους δυο ποδοσφαιριστές να συγκρούονται κεφάλι με κεφάλι, ως αποτέλεσμα θα έχει την διακομιδή του παίκτη του Ευπαλίου στο νοσοκομείο (30΄λεπτα η καθυστέρηση του ασθενοφόρου) καθώς διαπιστωθεί από το γιατρό του αγώνα διάσειση.

Το σκορ θα ανοίξει στο 44΄, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Γιάννη Πασπαλιάρη, σέντρα στην καρδία της άμυνας με κεφάλια ο Γκάτσης θα κάνει το 1-0.

Ισοφάριση για του φιλοξενούμενους στο 58΄, λάθος απομάκρυνση του  Γιώργου Πασπαλιάρη με τους παίκτες του Απόλλων στην αντεπίθεση, σέντρα από δεξιά πλασέ του Φλέγγα Ι και 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να προχωραει σε διορθωτικές κινήσεις από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, την θέση του Πέκεζ θα πάρει ο Ντζιμάνης, ενώ στο 63΄στην θέση του Νικολόπουλου θα περάσει ο Γαρούφης.

Η πίεση στο μισό γήπεδο θα αποφέρει καρπούς από μια στημένη μπάλα, φάουλ στο 75΄κάτω από την μεσαία γραμμή με τον Βαβάτσικο να βρίσκει στην πλάτη της άμυνας τον Γκάτση, με κεφαλιά θα κάνει το 2-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Γαβρίνας θα κάνει όμορφη προσπάθεια και θα πασάρει στο ύψος της περιοχής και δεξιά στον Δερβίση, με όμορφο συρτό σουτ στην απέναντι γωνία θα νικήσει τον Χασαπογιάννη κάνοντας το 3-1.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει στο 93΄ ο Φλέγγας Ι. που θα εκμεταλλευτή το ολέθριο λάθος του Γαρούφη και με πλασέ θα γράψει το τελικό 3-2.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄σουτ Μιχαλόπουλου άουτ.

5΄σουτ Μιχαλόπουλου μπλοκάρει ο Χασαπογιάννης.

12΄σουτ Κωνσταντίνου άουτ.

13΄σέντρα σουτ Βαβάτσικου άουτ.

14΄τραυματισμος του Αθανασόπουλου των φιλοξενούμενων, που θα διακομισθεί με 30΄καθυστέρηση στο νοσοκομείο με διάσειση.

26΄επέλαση του Βαβάτσικου και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, πριν ο Γκάτσης πάρει την κεφαλιά θα απομακρύνει αμυντικός σε κόρνερ.

28΄σουτ Νικολόπουλου άουτ.

31΄κόρνερ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά Δερβίση, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να έχουμε εκ νέου κόρνες.

32΄σουτ Μιχαλόπουλου ψηλά άουτ.

33΄σέντρα Βαβάτσικου, σουτ Γκάτση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

39΄σουτ Μιχαλόπουλου άουτ.

44΄γκοοολ, ΄, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Γιάννη Πασπαλιάρη, σέντρα στην καρδία της άμυνας με κεφάλια ο Γκάτσης θα κάνει το 1-0.

56΄έμμεσο για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ που θα επιχειρήσουν να περναει άουτ.

58΄γκοοολ, λάθος απομάκρυνση του  Γιώργου Πασπαλιάρη με τους παίκτες του Ευπαλίου στην αντεπίθεση, σέντρα από δεξιά πλασέ του Φλέγγα Ι και 1-1.

75΄γκοοολ, εκτέλεση φάουλ κάτω από την μεσαία γραμμή με τον Βαβάτσικο να βρίσκει στην πλάτη της άμυνας τον Γκάτση, με κεφαλιά θα κάνει το 2-1.

83΄γκοοολ, ο νεοεισελθών Γαβρίνας θα κάνει όμορφη προσπάθεια και θα πασάρει στο ύψος της περιοχής και δεξιά στον Δερβίση, με όμορφο συρτό σουτ στην απέναντι γωνία θα νικήσει τον Χασαπογιάννη κάνοντας το 3-1.

93΄γκοοολ, ο Φλέγγας Ι. θα εκμεταλλευτή το ολέθριο λάθος του Γαρούφη και με πλασέ θα γράψει το τελικό 3-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μανούρας, Αργυρός και Νικόλαδος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος ): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Πέκεζ (46΄Ντζιμάνης), Νικολόπουλος (64΄Γαρούφης), Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Πασπαλιάρης Ι.(79΄Γαβρίνας), Βαβάτσικος, Δερβίσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Λάκης Λουκόπουλος): Χασαπογιάννης, Τσιριμώκος (56΄Κωτσικογιάννης), Ζέκα, Κωνσταντίνου, Κοντός, Ζέρβας Γ., Παπακωστόπουλος, Φλέγκας Γ., Φλέγκας Χ. (87΄Ζέρβας Ι.), Αθανασόπουλος Γ. (λ.τ 21΄Φλέγγας Β), Φλέγγας Ι.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr