Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι για το Super Cup!


 

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Φλόγα Παλαιομάνινας για τον θεσμό του  Super  Cup.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων , που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα για το σημερινό παιχνίδι.

Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Φούντα και Ρούσση, τον στρατευμένο Δουλιώτη, και τον Rajniel του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο.

Στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού, αλλά και γενικότερα της φετινής μεταβατικής χρονιάς για τον σύλλογο, όμως είναι πεπεισμένοι ότι με πολύ δουλεία και υπομονή οι στόχοι που έχουν θέση θα ευοδωθούν.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου και ώρα 7:00 μ.μ με διαιτητές τους κ.κ Στυλιαρά, Γαλανόπουλο και Τσιλίκα και 4ο διαιτητή την κα Μιζάλου.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr