Με αλλαγές κόντρα στον Αμφίλοχο η ΑΕΜ για το Κύπελλο

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι για τον θεσμό της 3ης φάσης του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στην ομάδα του Αμφίλοχου ο τεχνικός της ΑΕΜ Δημήτρης Ξηρός την ομάδα του.

Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον νεαρό τεχνικό, που εκτός των στρατευμένων Στριμμένο και Δάρδα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιωτόπουλο και τον τραυματία Φούντα.

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής μέχρι σήμερα προσανατολίζεται να δώσει το τεχνικό τιμ, θέλοντας να έχει σε εγρήγορση όλους του ποδοσφαιριστές ενόψει του δύσκολου προγράμματος στο πρωτάθλημα, ενώ θέλει να δώσει και τις απαιτούμενες ανάσες σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν λείψει λεπτό από την ενδεκάδα.

Ώρα έναρξης του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» 2:30 μ.μ, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κ.κ Γκιάφη, Καλαμπόκη και Τριανταφύλλου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr