Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υποδέχεται τον ΑΟ Χάλκειας η ΑΕΜ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υποδέχεται αύριο Σάββατο στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ΑΕΜ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΑΟ Χάλκειας.

Ο Δημήτρης Ξηρός δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον τιμωρημένο Παναγιωτόπουλο, τους στρατευμένους Δάρδα και Στριμμένο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πασπαλιάρη που δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω ίωσης. Στον αντίποδα επανέρχεται μετά από αρκετό καιρό ο Φούντας που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και σκληροτράχηλη όπως αυτή του ΑΟ Χάλκειας θέλουν οι κανονιέρηδες ώστε να διατηρηθούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και με γνώμονα τα δυο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του Μεσολογγίου με Απόλλων Δοκιμίου και Νέο Θέρμιο Απόλλων.

Ώρα έναρξης του παιχνιδιού 3:00 μ.μ ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κ.κ Καραβασίλης, Καλαμπόκης και Κακατσίδης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr