Πλήγμα και με Καραδήμα για την ΑΕΜ

Με μια ακόμα απόλυα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τους κανονιέρηδες για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου.

Ο Δημήτρης Ξηρός είδε να αποχωρεί από την προπόνηση την ώρα που γινόταν το ζέσταμα για τους τερματοφύλακες τον Κώστα Καραδήμα κρατώντας το αριστερό του χέρι.

Ο νεαρός πορτιέρο μετέβη στο νοσοκομείο με τους γιατρού να τοποθετούν γύψο στο αριστερό χέρι (βαρύ ράγισμα στην αριστερή παλάμη στον τρίτο μετατάρσιο) που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Ο τραυματισμός του Καραδήμα έρχεται να προστεθεί σε μια χρονική στιγμή που η ΑΕΜ μετράει ήδη δυο σημαντικές απόλυες με τις απουσίες των Βλαχογιάννη και Ρισβά, με τον τελευταίο να υπάρχει πιθανότητα να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, ανάλογα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής..

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr