Αποδεκατισμένη κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου η ΑΕΜ (Video)

Αποδεκατισμένη αναμένεται να παραταχθεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου η ΑΕΜ.

Ο Δημήτρης Ξηρός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Βλαχογιάννη που υποβάλλετε καθημερινά σε φυσικοθεραπείες λογω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χάλκειας, στον Ρισβά που την προηγούμενη εβδομάδα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και απ ότι δείχνουν τα πράγματα ενδεχομένως να μην γλυτώσει το χειρουργείο καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν να έχει επηρεαστεί ο μηνίσκος και να χρειαστεί αρθροσκόπηση, ενώ και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μέχρι σήμερα Καραδήμας όπως ενημερωθήκατε στην χθεσινή προπόνηση ράγισε το αριστερό του χέρι.

Αν σε όλα αυτά συμπεριλάβουμε και τις απουσίες των στρατευμένων Δάρδα και Στριμμένου καταλαβαίνουμε ότι η αυριανή ενδεκάδα αναμένεται να είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες.

Μετ’ εμποδίων λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών (βροχή, αέρας, χαλάζι) πραγματοποιήθηκε όλοι την εβδομάδα η προετοιμασία για την ομάδα του Μεσολογγίου, ενδεικτικό των όσων προαναφέραμε είναι το βίντεο που ακολουθεί από την χθεσινή τελευταία προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου..

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3:00 μ.μ στο γήπεδο Δοκιμίου ορίστηκαν και θα είναι οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β.,Κουτρουμάνος και Βαλλιάνος.

Επιμέλεια: ΜιχάληςΔημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr