«Νοσοκομείο» ενόψει Νέου Θέρμιου Απόλλων η ΑΕΜ

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΜ ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού το Σαββάτο για την 14η αγωνιστική κόντρα στο Νεό Θέρμιο Απόλλων.

Τα πολλά προβλήματα για ακόμα μια εβδομάδα δεν λείπουν για το τεχνικό τιμ που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βλαχογιάννη, Φούντα, Καραδήμα, Ρισβά (ευτυχώς η μαγνητική δεν έδειξε κάτι σοβαρό και τις επόμενες 10 μέρες αναμένεται να επιτρέψει σιγά – σιγά) τον Νικολόπουλο που από το παιχνίδι με τον Δοκίμι έχει ενοχλήσεις στο ήδη επιβαρημένο γόνατο και αναμένεται και αυτός κάποια στιγμή να υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμηθεί η κατάσταση, τον τιμωρημένο Διαμαντόπουλου, όπως και τους στρατευμένους Δάρδα και Στριμμένο.

Όπως γίνεται αντιληπτό το έργο για τους νεαρούς παίκτες του Μεσολογγίου γίνεται ακόμα δυσκολότερο, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως αυτή του Νέου Θέρμιου Απόλλων που αυτή την στιγμή φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Σούζας και Βασιλόπουλος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr