Με τις γνωστές απουσίες αύριο στο Αντίρριου η ΑΕΜ

Με τις γνωστές απουσίες αναμένεται να μεταβεί αύριο Σάββατο στο Αντίρριο η ΑΕΜ που για την 16η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ατρόμητου.

Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τον τιμωρημένο Παναγιωτόπουλο, τους τραυματίες Νικολόπουλο, Μπράτσικα και Φούντα, καθώς και τον στρατευμένο Δάρδα. Στον αντίποδα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην αποστολή θα είναι ο έτερος στρατευμένος Στριμμένος

Θετικό αποτέλεσμα ώστε να κλείσει με τον δυνατό καλύτερο τρόπο η χρονιά θέλουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, σε μια περίοδο που η ομάδα λόγω των πολλών τραυματισμών, αλλά και κάποιος εσωτερικών θεμάτων δεν διανύει και την καλύτερη δυνατή περίοδο.

Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ στο γήπεδο του Αντιρρίου, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κ.κ Τσοπλάκο, Αντωνόπουλο και Κακατσίδη.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr