Φιλικό ξεμούδιασμα και επιστροφή την Κυριακή για την ΑΕΜ

Με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Τετάρτη το μεσημέρι απέναντι στον Αστέρα Μεσολογγίου έπεσε η αυλαία των προπονήσεων για το 2015 για την ΑΕΜ.

Το φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου παρουσία αρκετών φίλων του ποδόσφαιρου και που δεν κρατήθηκε σκορ είχε ως σκοπό την αποφόρτιση από τις καθημερινές προπονήσεις για τους κανονιέρηδες, ενώ και το προπονητικό τιμ είχε την ευκαιρία να δει και την αγωνιστική ετοιμότητα ποδοσφαιριστών όπως του Νικολόπουλου που λόγω τραυματισμού απουσίαζε το τελευταίο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Έναρξη και επίσημα σε λίγες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να μπορέσει να βρει λύσεις στα κενά που θα δημιουργηθούν λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων με μαθήματα – φροντιστήρια που έχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο θα πλησιάζει η εποχή των εξετάσεων.

Τριήμερο ρεπό έδωσε το τεχνικό τιμ ενόψει της πρωτοχρονιάς, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στα βάσανα την προσεχή Κυριακή.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr