Προπαίδων: Ισοπαλία για ΑΕ Μεσολογγίου και Νέους Ναυπάκτου

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθησαν το πρωί του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ΑΕΜ και Νέοι Ναυπάκτου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Προπαίδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο στον αγωνιστικό χώρο, με την ΑΕΜ να ισορροπεί το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει όπως και το πρώτο με την ομάδα της Ναυπάκτου να παταει καλύτερα στα πρώτα λεπτά, και να καταφέρνει στο 35΄ μετά από ατομική προσπάθεια από αριστερά του Τραγουλιά και πάσα στον Ορφανουδάκη με σουτ ο τελευταίος στην αριστερή γωνία να ανοίξει το σκορ 0-1.

Το γκολ θα αφυπνίσει τους παίκτες της ΑΕΜ και οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 43΄, ο Τσιριμώκος με κάθετη πάσα θα βρει στον κενό χώρο από αριστερά τον Παλιάτσα, με υποδειγματικό πλασέ στην απέναντι γωνία θα ισοφαρίσει σε 1-1 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μωραΐτης.

ΑΕΜ: (Γιώργος Πετσίνης) Γιαννώτας, Ντάνος, Ντρέλιας, Κωνσταντακόπουλος, Μάντης, Θεοτοκάτος, Τσιριμώκος, Καραπάνος, Σαλάππας, Παλιάτσας, Καρδακάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Χαμοσφακίδης, Κατσάμπας, Κοϊνης, Τόγιας, Ξηρός, Σκαρμούτσος.

ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Ευαγγέλου, Αθανασόπουλος, Χριστοδούλου, Δημάκης, Χουλιάρας, Κατσιγιάννης, Κοσανδιανός, Ορφανουδάκης, Τραγουλιάς, Τσιακούμης, Βαρελάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Δανιάς, Σατρατζέμης, Ζέλιος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr