Νίκη για να νιώθει πιο ασφαλής θέλει κόντρα στο Αγγελόκαστρο την Κυριακή η ΑΕΜ

Με στόχο την νίκη και την επιστροφή στα «τρίποντα» φιλοξενεί την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 3:00 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου τον Αχελώο Αγγελοκάστρου η ΑΕΜ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου που αγνοί την νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές ( 4 ήττες, 5 ισοπαλίες, εκ των οποίων οι 4 στις τελευταίες αγωνιστικές) με την τελευταία νίκη να καταγράφεται στις 21 Νοεμβρίου 2015 εντός έδρας για την 12η αγωνιστική με τον ΑΟ Χάλκειας με 2-1, με στόχο να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την έδρα της στους εναπομείναντες αγώνες ώστε να μην μπλέξει σε τυχόν περιπέτειες.

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του αθλήματος.

Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον τιμωρημένο Μπαλαμπάνη, τον στρατευμένο Στριμμένο, τον Παναγιωτόπουλο λόγω εξεταστικής, ενώ και οι Πλαστήρας, Ντρούκας και Λένης λόγω μαθημάτων δεν συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας και δεν υπολογίζονται.

Σε μια προσθήκη προχώρησε την Τετάρτη η ΑΕΜ που απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό Γιάννη Αϋφαντή.

Διαιτητές του Κυριακάτικου αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Καραβασίλης, Κακατσίδης και Δημονίτσας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr