''Βαρέλι δίχως πάτο'' η φετινή χρονιά για την ΑΕΜ

Βαρέλι δίχως πάτο η φετινή χρονιά για την ομάδα του Μεσολογγίου, με μέλλον που φαντάζει δυσοίωνο, επικίνδυνο και απρόβλεπτο για την κατάληξη που μπορεί να έχει..

Κόσμος που κάθε σαββατοκύριακο αμφιταλαντεύεται μέσα του για το αν θα πρέπει να πάει στο γήπεδο καθώς δεν ξέρει τι θα αντικρίσει..

Είπαμε, η φετινή χρονιά και θα το ξαναπούμε όσες φορές και αν χρειαστεί, ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις - στόχος ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, ΑΛΛΑ, άλλο το δεν πρωταγωνιστώ και άλλο κατεβαίνω για να ξεφτιλιστώ..

Τα ερωτήματα πολλά, εγώ θα σταθώ όμως σε τέσσερα μόνο, τα οποία ξεχώρισα και μου τα θέτουν σε καθημερινή βάση απλοί φίλαθλοι της ομάδας..

Τι έχει συμβεί και από τις αρχές Νοεμβρίου η ομάδα δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό και κακό πρόσωπο..

Που οφείλεται η φυγή και αποδυνάμωση της ομάδας τόσων βασικών ποδοσφαιριστών την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από την στιγμή που οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί..

Το γενικό «πρόσταγμα» στα αποδυτήρια τελικά ποιος το έχει..

Η διοίκηση τι άλλο περιμένει, και ποτέ θα αναλάβει επιτέλους την ευθύνη που έχει επωμιστεί, αφήνοντας στην άκρη τις αλληλοκατηγορίες..

Ξέρω ότι απαντήσεις δεν πρόκειται να δοθούν, το μόνο που θα εισπράξω προσωπικά είναι κριτική, κριτική που κάποιοι ξέρουν εύκολα να κάνουν, αλλά δεν ξέρουν να δέχονται..

Εις το επανιδείν ..

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr