Νίκη για την ΑΕΜ με 2-0 επί του Απόλλων Δοκιμίου

 

ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Δοκιμίου 2-0

Πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη με 2-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου που για την 28η αγωνιστική υποδέχθηκε την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου.

Πολύ κάλος ρυθμός στο παιχνίδι παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν λόγω του πολύ δυνατού αέρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και να καταφέρνουν στο 13΄με κεφαλιά του Διαμαντόπουλου Χρήστου μετά από κόρνερ του Σταθόπουλου να παίρνουν κεφάλι στο σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να απειλήσουν την εστία του Καραδήμα με δυο σουτ στο 15΄ του Ζαχαράκη και στο 21΄ με τον Γιαννακά τα όποια όμως θα καταλήξουν άουτ.

Στο 28΄σε αντεπίθεση της ΑΕΜ με τον Μπαλαούρα μετά από συνδυασμό με τον Πέκεζ και σουτ του πρώτου ο Σίμος θα αποκρούσει εντυπωσιακά στην γωνία του. Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει όπως και το πρώτο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο ορεξάτα, στο 53΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σταθόπουλου θα πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων 2-0.

Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο θα ανοίξει με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν τις γραμμές στο γήπεδο προσπαθώντας να σημειώσουν ένα τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να χάνουν 2-3 καλές ευκαιρίες στην κόντρα ώστε να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα.

Το τελικό σφύριγμα θα βρει του γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας τρίποντο με γνώμονα και τα πολλά προβλήματα απουσιών, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που δικαιολογεί απόλυτα και την 4η θέση που έχει αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ατομική προσπάθεια από αριστερά του Βλαχογιάννη και σουτ, σε κόρνερ ο Σίμος.

13΄γκολ, κόρνερ από δεξιά του Σταθόπουλου στην κάρδια της μικρής περιοχής των φιλοξενούμενων, ψηλότερα απ όλους ο Διαμαντόπουλος Χ. με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.

15΄σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή του Ζαχαράκη, λίγο άουτ.

21΄φαση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΜ, σουτ μέσα από την περιοχή του Γιαννακά άουτ.

28΄αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Μπαλαούρα για την ΑΕΜ, όμορφος συνδυασμός με τον Πέκεζ με την μπάλα να καταλήγει πάλι στον Μπαλαούρα σουτ στην απέναντι γωνία, με τον Σίμο να αποκρούει εντυπωσιακά στην γωνιά του.

53΄γκολ, απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι του Σταθόπουλου με τον Σίμο να αιφνιδιάζετε και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 2-0.

56΄σουτ μέσα από την περιοχή του Καρτσακλή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

58΄συνδιασμός Αυτζή με Σταθόπουλο, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.

69΄αντεπίθεση για την ΑΕΜ, η μπάλα θα φτάσει στον Σταθόπουλο, σουτ με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

89΄σουτ του Αυφαντή μπλοκάρει ο Σίμος.

90΄σουτ του Καρτσακλή, θα απομακρύνει με τις γροθιές ο Καραδήμας.

94΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζωρτζόπουλου, εντυπωσιακή απόκρουση στο αριστερό γάμα της εστίας από τον Καραδήμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσιρώνης, Καλαμπόκης και Βαλλιάνος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Μαργέλης) Καραδήμας, Μπαλαούρας, Βλαχογιάννης, Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος Γ., Παλιάτσας, Διαμαντόπουλος Χ., Σταθόπουλος (81΄λ.τ Ναούμης), Κουντούρης (89΄Αυφαντής), Ρασμίλ (46΄Αυτζής), Πέκεζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Θόδωρος Λαυράνος) Σίμος, Τσακανίκας, Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρώτσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς, Γιαννακάς , Τσακανίκας (54΄Σπυριλιώτης), Ζαχαράκης (69΄Δαλαγιώργος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr