Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο για την ΑΕΜ

Την τελευταία «παράσταση» για την φετινή χρονιά μπροστά στο κοινό της θα δώσει αύριο το μεσημέρι στις 3:00 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ΑΕΜ, που στο πλαίσιο της 29η αγωνιστικής θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλων.

Τα προβλήματα – απουσίες για τον Ανδρέα Μαργέλη πολλά και γνωστά εδώ και καιρό σε συνδυασμό με το μικρό ρόστερ που έχει επωμιστεί να διαχειριστή, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους τους, Μπαλαμπάνη, Καβαλλάρη, Ρισάνο καθώς και στον Σταθόπουλο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Δοκίμι και τέθηκε και αυτός εκτός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο στόχος της παραμονής όσο και οξύμωρο μπορεί να ακούγεται με βάση το όνομα και την ιστορία της ομάδας του Μεσολογγίου μπορεί να έχει επιτευχθεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική μετά την νίκη κόντρα στο Δοκίμι σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αυτό όμως σε καμία περίπτωση σύμφωνα και με τον Ανδρέα Μαργέλη δεν θα πρέπει να λειτουργήσει αποτρεπτικά, ενώ περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν για ακόμα μια αγωνιστική ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα συνοδεύετε και από το ανάλογο αποτέλεσμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Λιόνας, Κασσαβέτης και Σούζας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr