Βαριά ήττα στο Θέρμο για την ΑΕΜ στο φινάλε της Χρονιάς

Φωτο αρχείου

Την βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η ΑΕΜ στο Θέρμο από την Αναγέννηση στο πλαίσιο της 30η αγωνιστικής και τελευταίας για την φετινή περίοδο.

Στο 1' ο Καλαντζής είχε κεφαλιά άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ξανθόπουλου ένα λεπτό αργότερα. Στο 9' ο Παπαευθυμίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαραγιάννης Γ. με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση. Στο 33΄σουτ του Κουντούρη πέρασε άουτ,στο 39΄ ο Τσοπανάς με σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 44' σέντρα του Τσοπανά ο Παπαευθυμίου έπιασε κεφαλιά και ο Καραδήμας απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 48' σουτ του Γιαννοκώστα κατέληξε και αυτό άουτ. Στο 60' ο Μούτσα με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, και ο ίδιος παίκτης στο 68' από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-0. Ο ίδιος παίκτης στο 85' έκανε χατ-τρικ σημειώνοντας το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαλάφας Φ. στο 90' κάνοντας το 5-0.

Αναγέννηση Θέρμου (Τάκης Τσιάκαλος): Μπαλάφας (81' Βασιλόγιαννης), Καλλιακμάνης, Μπίστας, Ξανθόπουλος, Κουρσάρης, Καλαντζής (46' Μπαλάφας Φ.), Παπαευθυμίου, Τσοπανάς (46' Μούτσα), Γιαννοκώστας, Μαραγιάννης Γ., Κούκος

Α.Ε.Μεσολογγίου (Ανδρέας Μαργέλης): Καραδήμας, Φούντας (64' Ρούσσης), Ντρούκας (71' Μπράτσικας), Παλιάτσας, Πασπαλιάρης, Πέκεζ, Διαμαντόπουλος, Αυτζής, Κουντούρης, Ρασμίλ, Ναούμης.

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr