Ο απόηχος της γενικής συνέλευσης και το απρόσμενο αδιέξοδο στις συζητήσεις..

Όπως όλοι γνωρίζεται την Δευτέρα 30 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την Α.Ε Μεσολογγίου, με την υπάρχουσα διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κάτι το οποίο γνωστοποίησε και μέσω ανακοίνωσης.

Τις τελευταίες ώρες στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης αναπτύχθηκε φημολογία ότι υπήρξε ραντεβού μεταξύ μελών της υπάρχουσας διοίκησης με μια ομάδα ατόμων που ενδιαφέρονται να προσχωρήσουν στο διοικητικό σχήμα αναλαμβάνοντας κύριες θέσεις.

Το AitoSports.GRθέλοντας να είναι αξιόπιστο απέναντι στους αναγνώστες του έκανε το ρεπορτάζ και σας παραθέτει πως έχουν τα πράγματα μέχρι αυτή την στιγμή.

Όντως επιβεβαιώνετε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ραντεβού – συνάντηση  μελών της διοίκησης της ΑΕΜ με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον ώστε να βοηθήσουν και να ηγηθούν της προσπάθειας  για την Νέα χρονιά. 

Η συζήτηση όπως μας μεταφέρθηκε έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπήρξε και ταύτιση απόψεων όσον αναφορά τους στόχους ενόψει της Νέας χρονιάς που θα πρέπει να έχει η ομάδα του Μεσολογγίου και δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστήσει.

Μέχρι εδώ όλα καλά, με το σενάριο με βάση και την δύσκολη οικονομική συγκύρια να φαντάζει το ιδανικότερο για το μέλλον της ΑΕΜ.

Όλα αυτά όμως ισχύουν μέχρι χθες, καθώς τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών, με τον επιχειρηματία που ηγείται της ομάδας που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συνδράμει την νέα χρονιά να παγώνει για την ώρα τις όποιες εξελίξεις ενόψει και της αυριανής γενικής συνέλευσης.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όλα συνηγορούν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια) ότι στην αυριανή γενική συνέλευση δύσκολα θα έχουμε κάτι ξεκάθαρο όσον αναφορά την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr