Άκαρπη η εκλογή νέου Δ.Σ, δυσοίωνο όσο ποτέ το μέλλον για την ΑΕΜ

Άκαρπη όπως αλώστε και αναμενόταν ήταν η χθεσινή συνάντηση για την εκλογή νέου διοικητικού συμβούλιου για την ΑΕ Μεσολογγίου.

Τα άτομα που παραβρέθηκαν στην συνάντηση δεν ξεπερνούσαν ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού, όπως και μόνοι σας καταλαβαίνεται τα λόγια είναι περιττά..

Από τα δυο μέλη της σημερινής διοίκησης που παραβρεθήκαν, ενημερωθήκαμε ότι τις επόμενες ώρες θα βγει ακόμα μια ανακοίνωση που θα ενημερώνει για ακόμα μια απέλπιδα προσπάθεια που θα γίνει πιθανότατα στις 4/7 ώστε να προσπαθήσουν στην συγκρότηση νέας διοίκησης.

Δυστυχώς για ένα ιστορικό σωμάτιο όπως αυτό της ΑΕ Μεσολογγίου για ακόμα μια χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας εντελώς απαξιωτικής  κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος.

Ήδη από την σημερινή διοίκηση έχουν έκφραση την επιθυμία να μην συνεχίσουν δυο εκ των ανθρώπων που συνέδραμαν οικουμενικά την χρονιά που μας πέρασε, ενώ σε αυτό το δρόμο φαίνεται να βαδίζει με γοργά βήματα ακόμα ένα μέλος.

Ενδεικτικά είναι τα λόγια ενός εκ των ανθρώπων που έτρεξαν τα θέματα της ομαδας την φετινή χρονιά: « Η ΑΕΜ δεν είναι κανενός, όποιος θέλει ας έρθει να αναλάβει τις ευθύνες της ομάδας, όλοι αυτοί που ασκούν κριτική όλα αυτά τα χρονιά χωρίς να προσφέρουν τίποτα στο σύλλογο και ως μόνο στόχο κάθε αγωνιστική έχουν πως θα μπουν τσάμπα στο γήπεδο, ας βγουν επιτέλους από τα λαγούμια τους και να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. ΑΕΜΑΡΕΣ στα λόγια είμαστε πάρα πολύ, στις πράξεις όμως πολύ λίγοι».

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr