Κλείνουν ένα ένα τα ανοιχτά θέμα για την ΑΕΜ

Μπορεί η νέα διοίκηση να μην έχει καλά συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα ζωής, παρ όλα αυτά τα πολλά ανοιχτό θέμα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και την στελέχωση της ομάδας για την νέα χρόνια βρίσκονται σε πλήρη οργασμό 24 ώρες το 24ωρο.

Τα αποτελέσματα των επαφών και των συζητήσεων τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς επίσημα από τον σύλλογο, όπως έγινε και σήμερα με την πρόσληψη του νέου τεχνικού της ομάδας Χρήστου Ζαρκαβέλη, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν και θα σκορπίσουν αισιόδοξα μηνύματα σε όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά την ομάδα.

Ήδη παίκτες που έχουν ιδρώσει και ματώσει για την φανέλα της ΑΕΜ εδώ και αρκετές ώρες έχουν δηλώσει πάρων στο νέο αυτό ξεκίνημα της ομάδας, ενώ έπονται και άλλοι.

Για την προσεχή Δευτέρα 8/8 το απόγευμα (πιθανότατα στο ενωσιακό γήπεδο) αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΜ, καθώς στο ΔΑΚ για ακόμα μια χρονιά τώρα ξεκίνησαν κάποια έργα συντήρησης - ανακατασκευής, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση για την νέα χρονιά για τους κανονιέρηδες.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένονται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες το αντίτιμο θα είναι μειωμένο για τα κανονικά στα 40 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και διαρκείας στην τιμή των 100 ευρώ που θα έχουν να κάνουν και με την ενίσχυση προς τον σύλλογο.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή κάποιοι ( ρομαντικοί – τρελοί ) όπως θέλετε πέστε τους, έβαλαν το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ και βάζουν πλώρη για μια νέα εποχή για το ιστορικό σωματείο του Μεσολογγίου που φέτος συμπληρώνει 85χρονια από την χρονιά που ιδρύθηκε.

Ραντεβού στην εξέδρα και ΟΧΙ στα καφενεία και τις καφετέριες…

  

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr